Ons hart maakt altijd weer een sprongetje als er een nieuwe collectie binnenkomt. Maar met een nieuwe collectie Fossil horloges gaat ons hart door het dak! Letterlijk knappe staaltjes vakwerk zijn toegevoegd aan onze herenhorloges en dameshorloges en ze zijn perfect voor een lange zomer. Een horloge Fossil is te combineren met verschillende outfits en voor verschillende gelegenheden. Kijkt u mee?

Voor elke gelegenheid een Fossil horloge

Een horloge Fossil is misschien lastig om te kiezen, want het zijn zoveel verschillende en ook nog eens schitterende horloges. Maar wanneer u een horloge Fossil hebt gekozen, hoeft u het horloge Fossil deze zomer niet meer af te doen. Want zowel tijdens een uitstapje naar het pretpark als tijdens een heerlijke vakantie in Italië kunt u een horloge Fossil dragen. De waterbestendigheid werkt ook mee, want de horloges Fossil zijn verkrijgbaar vanaf 3 ATM tot en met wel 10 ATM.

Nieuwe Fossil horloges: de details

Ook voor deze zomer heeft Fossil weer een aantal prachtige pareltjes ontwikkeld. Voor heren zijn er stoere herenhorloges Fossil met toffe kleuren als grijs en kobaltblauw. Ook de dameshorloges Fossil hebben opvallende kleuren, met oranje en het kobaltblauw wat we ook in de herenhorloges Fossil zien. Welk horloge Fossil is uw favoriet?

Fossil horloge online kopen

Overweegt u om online een horloge Fossil te bestellen bij Wereldhorloges? Dan herinneren we u er graag aan dat u bij aanmelding van de nieuwsbrief 5% korting krijgt op uw volgende aankoop! De korting is te realiseren middels een kortingscode die we na aanmelding direct per email versturen. Happy shopping!