De Edox horloge collectie staat inmiddels alweer bijna een jaar op Wereldhorloges en wat hebben we een spijt...dat we deze fantastische Zwitserse collectie niet eerder opgenomen hebben in onze webshop! Deze kwalitatieve horloges scoren direct hoog en dat komt natuurlijk mede doordat er zoveel keuze is. Stoer, sportief, elegant of klassiek, Edox heeft het namelijk allemaal! Daarnaast komen er ook regelmatig speciale horloges op de markt, zoals de Limited Sharkman horloges. Bekijk de Edox horloges direct op Wereldhorloges!

Edox horloges voor mannen

De uitgebreide Edox horloge collectie bevat horloges voor heren en dames, in diverse collecties. Zo vindt u binnen de Chronorally reeks sportieve horloges voor mannen, gebaseerd op de racesport. De Delfin horloge collectie is juist weer gericht op de watersport zoals belangrijke zeilraces, en zijn dan ook allemaal 20 ATM zodat ze op het water prima geschikt zijn om te dragen. Kijk als u van watersport houdt ook zeker even bij de Grand Ocean horloges, waarvan de naam al aangeeft dat ze ook prima tijdens nautische bezigheden gedragen kunnen worden.

Elegante Edox dameshorloges

Ook voor dames heeft Edox wat te bieden. Als eerste kunt u hiervoor kijken bij de uiterst chique maar elegante La Passion horloges. Deze zilverkleurige horloges stralen pure luxe uit, en zullen het dan ook tijdens een zakendiner of een trouwfeest prima doen. Een uitgebreid aanbod heeft ook de Les Bémonts horloges. Hierin vindt u veel horloges voor mannen, maar ook aan vrouwen heeft Edox gedacht. U vindt hier namelijk tijdloze dameshorloges voor een prima betaalbare prijs. Zo kunt u een kwalitatief Zwitsers horloge dragen waar u jaren mee vooruit kunt.

Edox horloge online kopen

Wereldhorloges heeft het grootste aanbod Edox horloges online staan, en wij weten dan ook zeker dat u hier zult slagen als u op zoek bent naar een Zwitsers horloge. Als u online besteld kunt u profiteren van vele voordelen, maar ook offline bent u van harte welkom bij ons. Wij hebben namelijk een showroom in Kampen, waar u deze horloges kunt bezichtigen en passen. U doet er verstandig aan vantevoren even contact op te nemen, omdat niet alle horloges op voorraad zijn. Wij zullen er dan voor zorgen dat als u langs komt, het aangevraagde horloge keurig voor u klaar ligt!