Waar wij enthousiast van worden? Nieuwe collecties toevoegen! We doen het graag en als we het doen, doen we het goed. Het liefst ook met voor elke dame of heer een horloge. Het pareltje van deze week is de nieuwe collectie Breil horloges op Wereldhorloges. Een horloge Breil hebben wij voor dames en heren, in verschillende stijlen en kleuren. Kijkt u mee?

Breil herenhorloges voor waaghalzen

De nieuwe Breil herenhorloges zijn niet voor watjes. Bij Breil vindt u namelijk nu een stoer Breil heren horloge met een lederen horlogeband in zwart of bruin. Opvallend is de bezel die als eyecatcher in het geheel dient. En heeft u de wijzerplaat van deze Breil herenhorloges al gezien? Naast stoere modellen heeft Breil ook minder opvallende horloges Breil in zijn nieuwe collectie, zodat u ook een alledaagse outfit kunt benadrukken.

Nieuw Breil dameshorloge: vrouwelijk en verfijnd

Subtiel en vrouwelijk zijn de nieuwe dameshorloges van Breil. De horlogekast van een dameshorloge Breil is niet te groot, zodat deze perfect bij een vrouwenpols past. Elk Breil dames horloge heeft trouwens een subtiel kleuraccent, waardoor u kleur brengt in uw outfit, zonder dat het overdreven wordt.

Horloge Breil online kopen

Een horloge Breil kopen bij Wereldhorloges is zo makkelijk nog niet. Wilt u een horloge Breil uit de nieuwe collectie, of kiest u een model uit een eerdere collectie? Bij beide bent u verzekerd van een klokje van kwaliteit. Tevens krijgt u standaard twee jaar garantie op het uurwerk, de wijzerplaat en de wijzers. Laat het ons gratis inpakken door tijdens het bestellen aan te geven dat het horloge Breil een cadeau is!