Het voorjaar komt er weer aan, en een echte outdoor sporter kan dan niet zonder een Casio Pro Trek horloge! Een Protrek horloge doet namelijk veel meer dan alleen de tijd weergeven. Een kompas, een hoogtemeter en een barometer kunnen voor een outdoorsporter ideale hulpmiddelen zijn. Deze horloges zijn voorzien van het 'tough solar' systeem, zodat ze niet zomaar uit zullen vallen doordat de batterij leeg is. De Pro Trek horloges zijn radio controlled, wat betekend dat ze automatisch op de juiste tijd staan. Ontdek nu direct de Casio Pro Trek horloges!

Een Pro Trek horloge in elke situatie

De Casio Pro Trek horloges worden al jaren lang vaak gezien om de polsen van mannen en vrouwen die in het leger dienen. Want vooral bij mensen in het leger hebben deze horloges al jarenlang de reputatie van een geweldig product dat niet kapot te krijgen is. Daar komt bij dat ze ook nog eens over allerlei handige functionaliteiten beschikken. Vandaar dat deze horloges later ook door tal van outdoor sporters opgepakt is als de ultieme partner voor lange tochten en ultieme uitdaging. Vanwege de nauwkeurige tijdsmetingen zijn het ook ideale horloges tijdens sporten, want u kunt hiermee uw eigen prestaties meten, vastleggen, en weer bekijken.

Stoere Pro Trek horloges en meer

De Pro Trek horloges zijn natuurlijk ideaal voor avonturiers. Maar bent u zelf geen thrillseeker, of bent u gewoon op zoek naar een ander stijl horloge? Misschien vindt u de Casio Edifice horloges meer bij u passen. Ook deze horloges zijn sportief en hebben allerlei functies, en zien er ook nog eens leuk uit! Een andere bekende lijn binnen de omvangrijke Casio horloge collectie zijn de G-Shock horloges. Extreem schokbestendige horloges in allerlei soorten en kleuren. Meestal zijn deze horloges van kunststof, maar sinds enige tijd timmeren de G-Steel horloges ook flink aan de weg!

Een Casio Pro Trek horloge koopt u op Wereldhorloges.nl

De collectie Casio Pro Trek horloges zoals u die bij Wereldhorloges.nl als Selective Casio Distributor direct kunt bestellen, biedt voor elk wat wils. De aanschaf van een Pro Trek horloge is er een waar u geen spijt van gaat krijgen. Twijfelt u dus niet langer en voeg het exemplaar dat u uitgekozen heeft toe aan het winkelmandje. Daarna rondt u de eenvoudige stappen in het betaalproces af. En als u op werkdagen voor 22:30 besteld, dan wordt het horloge dezelfde dag nog gratis verstuurd! U kunt er tevens voor kiezen het horloge in te laten pakken als kado, of het op een ander adres laten bezorgen. Dit is geheel gratis en aan te geven in ons bestelproces.