Toen wij de MVMT horloges enkele jaren terug voor het eerst zagen, vonden wij van Wereldhorloges.nl het direct een merk om in de gaten te houden. Inmiddels is het merk aan een dusdanige opmars bezig, dat wij hebben besloten het merk in huis te halen, en we zijn er vanzelfsprekend erg blij mee! Het MVMT horloge wordt in Nederland namelijk ook steeds bekender, en zo geven we u de kans om bij ons een van deze fraaie horloges te shoppen. Ontdek de collectie direct en u zult zien waarom wij zo enthousiast zijn.

De geschiedenis van het MVMT horloge

De horloges van het merk MVMT (oftewel Movement) zijn tot stand gekomen via crowdfunding. Het enorme succes van MVMT is te verklaren door de prijs-kwaliteitsverhouding. Ze zijn namelijk al te koop vanaf ongeveer 95 euro. De oprichters van het merk zijn 2 toenmalige studenten uit Amerika, en het idee van hen achter deze moderne horloges was om de wereld wakker te schudden met innovatieve en betaalbare horloges. De ontwerpen zijn zeer functioneel en minimalistisch vormgegeven, waarmee ze voor vrijwel iedere man en vrouw geschikt zijn om te dragen.

MVMT horloge voor heren en dames

De collectie van MVMT is divers, en bestaat uit MVMT herenhorloges en dameshorloges. De horloges voor mannen zijn vaak uitgevoerd in basic kleuren, waarbij zwart toch wel het vaakst voorkomt. De keuze in banden is divers, want er zijn MVMT horloges met leren band, stalen band, of een Milanese band te verkrijgen. De MVMT dameshorloge collectie is iets minder uitgebreid, maar daarom niet minder mooi. Hier worden wat meer vrouwelijke tinten gebruikt, zoals bijvoorbeeld rosé, en de horlogekast is vanzelfsprekend iets kleiner. Ons valt echter op dat vrouwen ook prima herenhorloges van dit merk kunnen dragen. Hier zijn sommige kasten namelijk 40 millimeter, en dat misstaat zeker niet om een vrouwenpols!

MVMT horloge kopen in Nederland

De collectie MVMT horloges zoals u die bij Wereldhorloges.nl als direct kunt bestellen, biedt voor elk wat wils. De aanschaf van een MVMT horloge is er een waar u geen spijt van gaat krijgen. Twijfelt u dus niet langer en voeg het exemplaar dat u uitgekozen heeft toe aan het winkelmandje. Daarna rondt u de eenvoudige stappen in het betaalproces af. En als u op werkdagen voor 22:30 besteld, dan wordt het MVMT horloge dezelfde dag nog verstuurd! U kunt er tevens voor kiezen het horloge in te laten pakken als kado, of het op een ander adres laten bezorgen. Dit is geheel gratis en aan te geven in ons bestelproces. Kiest u voor een horloge met een stalen band, dan krijgt u er van ons tevens een bandinkorter en instructie bij, zodat u de band gemakkelijk zelf op maat kunt maken.