De eerste Jacob Jensen horloges zijn tot op de dag van vandaag nog steeds verkrijgbaar. Deze succesvolle modellen hebben meerdere prijzen ontvangen in de jaren 60 en 70. Hoe zou u het vinden om een oogverblindende look te creëren met een Jacob Jensen horloge? Wij weten het wel, doe ons maar de o-zo-fashionable- Jacob Jensen horloges en wij combineren hem met een gave jeans, coltrui en hakken voor de ultieme classy look!

Kenmerkend voor een Jacob Jensen horloge

Een Jacob Jensen horloge is opvallend dankzij het minimalistische design waar weinig poespas bij komt kijken. De horloges hebben een wijzerplaat zonder nummers en letters, maar wel één uitgesproken wijzer. De kleuren zilver, rood en wit komen het meest voor in deze collectie, maar daar zijn wij alleen maar blij mee. Hallo Jacob Jensen horloge die wij met elke outfit gaan combineren!

Jacob Jensen horloge goede kwaliteit

De Jacob Jensen horloges hebben quartz uurwerk, een kast van edelstaal en een leren horlogeband. Overduidelijk een fijne kwaliteit voor een leuke prijs. Vooral het model 252 heeft onze aandacht getrokken. Dit model heeft een trendy grijze kleur, de horlogeband is van leer en de wijzerplaat bevat niets anders dan een mooie witte wijzer.

Shop nu een jacob Jensen horloge

Meld u vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief en shop uw Jacob Jensen horloge met 5% korting. Dat is nog eens mooi meegenomen! Ook bent u van harte wekom in onze juwelierswinkel in Kampen om uw horloge te bekijken.