De combinatie sport en zomer doet ons direct denken aan Festina. Dit horlogemerk is al 25 jaar op rij de tijdwaarnemer bij evenementen als de Giro d’Italia. Festina heeft speciaal voor het jubileum een aantal nieuwe horloges Festina ontwikkeld, zodat u er ook tijdens de sportzomer goed bij zit. Een goed excuus om een nieuw horloge Festina aan te schaffen dus! Kijkt u mee naar de nieuwe modellen?

Festina horloges als jubileum-edities

De horloges Festina zijn onderdeel van de Chrono Bike collectie, welke bekend staat om zijn horloges met een waterbestendigheid van 10 ATM en met edelstalen ontwerpen. Daarbij heeft elk Festina horloge drie chronografen en datumaanduiding. De Festina horloges voor het jubileum zijn verkrijgbaar met een donkerblauwe horlogekast en horlogeband en een oranje horlogekast met een zwarte horlogeband. Welk Festina horloge past het beste bij u?

Festina horloge bij een pak of blouse

Naast sportieve horloges heeft Festina ook een collectie met herenhorloges voor bij uw zakelijke outfit. Deze zijn elegant en daarom perfect bij een pak of blouse! Deze horloges Festina hebben een strakke look. Dit komt omdat er weinig details gebruikt zijn en door de strakke lijnen als de wijzers en de cijferaanduiding. Deze horloges Festina hebben een leren horlogeband met een edelstalen horlogekast.

Festina horloge bestellen bij Wereldhorloges

Koopt u online een horloge Festina bij Wereldhorloges? Dan profiteert u van een leuke korting als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief. U krijgt namelijk een kortingscode voor 5% korting op uw volgende aankoop in uw inbox. Is het horloge Festina dat u bestelt een cadeau? Geef dit tijdens het bestellen even aan, zodat wij er gratis een feestelijk pakje van maken.