Heeft u de nieuwe collectie van Fossil al gezien? Die is echt weer helemaal top! Onze collectie Fossil horloges is op dit moment breed en gevarieerd en deze nieuwe najaars collectie is voor ons de kers op de taart. Zoals u kunt lezen ben ik vrij enthousiast over de nieuwe Fossil horloges.

Mijn liefde voor Fossil horloges

Mijn liefde voor Fossil horloges was al vrij groot en vanaf het moment dat ik voor Wereldhorloges.nl ben komen werken is deze liefde alleen maar groter en groter geworden. De stijl, de materialen, alle Fossil horloges worden gemaakt met een authentiek karakter en daar hou ik wel van. De zachte leren banden die er gebruikt uitzien zijn zo mooi. Gebruikt? Klinkt niet heel positief maar dat is bij de collectie Fossil horloges wel zo! De banden met het gebruikte uiterlijk zijn namelijk op een manier gemaakt dat ze er prachtig uit zien. Net een oude spijkerbroek die er nog fantastisch uitziet maar door de jaren gedragen en gesleten.

Najaar horloges

Afijn... de nieuwe collectie heeft zoals u kunt verwachten van Fossil prachtige modellen weten te creëren. De rosé gouden kleur is een blijvertje geworden in de collectie Fossil horloges voor dames en in het najaar zijn hier ook weer een aantal super vrouwelijke modellen aan toegevoegd, zoals bijvoorbeeld de ES3413. Stijlvol klokje toch? Voor de mannen is het natuurlijk weer stoer en vintage, zoals u gewend bent. Een topper van de collectie is het Fossil horloge CH2890!

Een Fossil horloge voor de feestdagen?

We gaan alweer bijna de kant van de feestdagen op... misschien is het leuk om een van de geweldige Fossil horloges als kado te geven. Wist u trouwens dat wij op Wereldhorloges.nl een gratis inpakservice hebben? Dan bent u snel klaar, u blij en dan zijn wij ook weer blij!