Vindingrijkheid en eenvoud. Dat zijn de twee aspecten die typerend zijn voor de Mondaine horloges. De horloges zijn klassiek, met een iconisch design. De stationsklok die u eerder uit het raampje van de trein nakeek, is ook beschikbaar voor uw pols!

Een Mondaine horloge voor mannen en vrouwen!

Wist u dat veel horloges van Mondaine door zowel mannen als vrouwen te dragen zijn? Dit komt door het simpele en unisex design. Ook het eenvoudige kleurgebruik draagt hier aan bij. Kenmerkend is de rode, opvallende secondewijzer. Veel horloges zijn uitgevoerd met een zwarte horlogeband, een enkeling in felrood, wat perfect bij de secondewijzer matcht.

Mondaine horloges en hun excellente kwaliteit

De horloges hebben een Swiss made uurwerk en zijn dus van erg goede kwaliteit. Ook de horlogebanden mogen er wezen. De meeste horlogebanden zijn van goed afgewerkt leer, wat mooi staat bij de eenvoudige horlogekast. Enkele horloges van Mondaine hebben een edelstalen horlogeband, wat een strakke look geeft.

Online een nieuw horloge bestellen op Wereldhorloges

Bij Wereldhorloges.nl geniet u veel voordelen als u een bestelling plaatst. Horloges die op werkdagen voor 20:30 uur besteld zijn, verzenden wij dezelfde dag nog. Ook betaalt u geen verzendkosten bij besteding vanaf €50,-. Heeft u het horloge als cadeau uitgezocht? Vink dit eenvoudig aan tijdens het bestelproces. Wereldhorloges.nl pakt het vervolgens kosteloos en feestelijk voor u in. Nog niet helemaal zeker of de ontvanger het een mooi cadeau vindt? Binnen het zichttermijn van 30 dagen kunt u het horloge gerust retourneren.