Wat direct opvalt aan een Mondaine horloge is dat deze veel gelijkenissen vertoont met de bekende stationsklokken die u op stations aantreft. De strakke details, de subtiele cijferaanduiding en de rode secondewijzer: alle ingrediënten van een stationsklok voor om uw pols!

Verschillende ontwerpen Mondaine horloges

De Mondaine horloges lijken misschien op elkaar, maar toch is elk Mondaine horloge uniek door subtiele details. Allereerst kunt u kiezen voor een leren of edelstalen horlogeband in een Mondaine horloge. Bij beide horlogebanden haalt u een strak en modern horloge in huis. Als u voor leer gaat, heeft u zelfs nog de keuze uit een zwarte, witte of rode horlogeband in een Mondaine horloge. Soms geven minuscule details de doorslag, zoals de rode binnenkant van een horlogeband. Welk Mondaine horloge is uw favoriet?

Geschiedenis van een Mondaine horloge

We hadden het net al even over de klok van een Mondaine horloge. Deze is ontworpen door Hans Hilfiker. Hilfiker was een bekende Zwitserse ingenieur en werkte bij de Zwitserse Federale Spoorwegen. De klok werd uiteindelijk de officiële stationsklok en is nog steeds op 3000 plekken te zien. De kracht van eenvoud is uiteindelijk de reden waarom de klok zo bekend is geworden. Mondaine besluit om in 1986 een horloge te creëren van de welbekende klok. Deze wordt het boegbeeld van elk Mondaine horloge. Psst! De klok is zelfs te koop in onze webshop!

Mondaine horloge online bestellen bij Wereldhorloges

Nadat u uw favoriete Mondaine horloge heeft gekozen, heeft u deze ook al snel in huis. Als u namelijk een horloge bestelt op een werkdag voor 20:30 uur, verzenden wij deze dezelfde dag nog. U betaalt geen verzendkosten bij bestelling vanaf €50,-.

"