Heeft u zondag 10 mei al in uw agenda aangestreept? Op deze dag is het namelijk Moederdag. Mama hoeft deze dag even niets te doen, alleen een prachtig van u te ontvangen! Een kado voor haar is soms lastig te vinden. Wereldhorloges.nl heeft daarom een aantal merken voor u uitgezocht waar moeders blij van worden. Lees snel verder!

Gemakkelijk een Moederdag kado shoppen met Esprit en Calvin Klein

Op onze pagina met Moederdag horloges vindt u een stel prachtige merken met horloges. Een daarvan is Esprit, een merk dat sportieve en ook eigentijdse horloges heeft. Bicolor horloges, met twee kleuren, zijn veel te vinden in de collectie van Esprit. Grijs wordt bijvoorbeeld gecombineerd met de kleuren geel en rosé. Ook Calvin Klein doet dit met zijn nieuwe horloges. Deze horloges hebben hebben iets meer ronde vormen en zijn erg stijlvol!

Een Michael Kors of Daniel Wellington horloge als kado voor moeder

Michael Kors is momenteel een razend populair merk. Uw moeder zal verrast zijn wanneer u een Michael Kors horloge geeft! De horloges zijn stoer, met zachte kleurtjes en steentjes als details. Kiest u liever een eenvoudig horloge voor uw moeder? Koop een Daniel Wellington horloge! Deze horloge zijn verfijnd en prachtig in al hun eenvoud. De horlogebanden zijn van zwart of bruin leer, gecombineerd met een zilverkleurige, goudkleurige of rosékleurige horlogekast.

Online een Moederdag cadeau kopen

Heeft u al een horloge op het oog? Bestel deze dan snel. Als u namelijk op werkdagen voor 20:30 uur een bestelling plaatst, verzenden wij deze dezelfde dag nog. De verzending is ook nog eens geheel gratis bij besteding van €50,- of meer. Geen tijd om het cadeau in te pakken? Vink dan even de inpakoptie aan tijdens het bestelproces. Wereldhorloges.nl pakt het horloge dan feestelijk en gratis voor u in!