Kent u de Obaku horloges al? Als u houdt van strakke horloges met een minimalistisch design, moet u ze zeker eens bekijken. Bij Wereldhorloges hebben we deze fraaie collectie pas net online staan, maar de Obaku horloges zijn nu al populair! De collectie is divers en vrij uitgebreid, maar in elk horloge komt het karakter van het merk Obaku naar voren. Kijk snel verder en oordeel zelf!

Horloges Obaku met unieke filosofie

Tijdens het bedenken van deze horloges smelten in de gedachtes van de designers de tradities uit Azië en het Westen samen. Een van deze inspiraties voor hen is de Zen filosofie. De Zen filosofie waardeert het leven met simpele eerste levensbehoeftes. Dit heeft raakvlakken met hoe het in Scandinavië is, want ook in Scandinavië wordt eenvoud gewaardeerd, maar wel met het verschil dat in Azië de waardering voortkomt uit de filosofie en in Scandinavië de waardering juist voortkomt uit functionaliteit. Deze eigenschappen zijn terug te zien in de ontwerpen van de horloges. Een Obaku horloge is functioneel, want de tijd is eenvoudig af te lezen, maar ook het ontwerp is minimalistisch. Hierin is dus goed het samensmelten van beide te zien.

Obaku horloges voor mannen en vrouwen

Als u de Obaku herenhorloges bekijkt, valt direct op hoe fraai deze uurwerken zijn ontworpen. Veel horloges hebben een heldere wijzerplaat, welke wordt gecombineerd met een lederen band. Ook zijn er diverse ontwerpen met een Milanese band verkrijgbaar. Dit is momenteel erg gewild, en dat gecombineerd met de eenvoud van Obaku maakt het tot een unieke verzameling herenhorloges. Bij de Obaku dameshorloge collectie komt het minimalistische design nog meer naar voren. Vaak wordt er gekozen voor een kleine horlogekast met daaraan een smalle (Milanese) edelstalen horlogeband. Dames die staal niet fijn vinden om hun pols, kunnen natuurlijk ook gewoon kiezen voor een lederen band. Deze horloges zijn vrijwel bij elke gelegenheid te dragen.

Een Obaku horloge koopt u bij Wereldhorloges

Bent u overtuigd, en heeft u een keuze kunnen maken uit het ruime assortiment, dan kunt u het horloge toevoegen aan uw winkelwagen en de eenvoudige stappen van ons betaalproces doorlopen. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, kunt u een keuze maken uit onze diverse betaalmethodes. Zo kunt u kiezen voor iDeal, Paypal of Creditcard, maar ook achteraf betalen met Billink of gespreid betalen in drie termijnen met Capayable. Zo kunt u in een dure maand uw kosten spreiden, ideaal voor als u toch echt net dat ene horloge wilt kopen of cadeau wilt geven. Ook bent u van harte welkom om ons te bezoeken in onze sfeervolle showroom in Kampen. Hier is de volledige collectie Obaku horloges op aanvraag te bewonderen.