Voelt u het al? Langzaam wordt alles klaargemaakt voor de feestmaanden, hier in de stad hangt de kerstverlichting alweer en aanstaande zaterdag komt Sinterklaas ons land weer binnen. Ondanks alle tumult van de afgelopen weken over de bijna beruchte intocht heb ik er zoals altijd zin in. De hele stad op zijn kop en iedereen, natuurlijk de kids wat meer dan de volwassenen, zijn op van de spanning!

Wat wilt u in uw schoen vinden dit jaar?

Bij deze goedheiligman hoort natuurlijk uw schoen zetten en pakjesavond vol fantastische gedichten en surprises! Heeft u al bedacht wat u in uw schoen of in de zak van Sinterklaas wilt vinden dit jaar? Wat dacht u van een van de prachtige horloges van Michael Kors? De collectie van deze modekoning is er eentje vol luxe, maar de Michael Korst horloges behouden een eigenwijze en sportieve look. Deze perfecte combinatie van stoer, sportief en luxe maken deze Michael Kors horloges tot een echte must-have!

Najaarscollectie Michael Kors horloges

Heeft u trouwens gezien dat een paar Michael Kors horloges uit de najaarscollectie toch wel erg veel weghebben van de collectie van Cartier horloges? Niet gezien? Het gaat onder andere om de MK3257. Deze modellen uit de collectie Michael Kors collectie stralen een overweldigende luxe uit en dat ze op dat andere merk lijken wordt het merk al snel vergeven ;). Zeg nou zelf, dit Michael Kors horloge wilt u toch ook graag dragen! Vergeet vooral de rest van de Michael Kors horloges niet te bekijken, deze zijn namelijk een waar genot om naar te kijken.

Geef snel uw lijstje door

Zoals elk jaar vliegen de aankomende maanden voorbij en wees daarom op tijd met uw verlanglijstje. De Michael Kors horloges vliegen nu al de deur uit en dat zal de aankomende maanden niet minder worden. Neem gerust een kijkje bij onze prachtige collectie Michael Kors horloges en kies uw favoriet, maar vergeet ook zeker niet de rest van ons assortiment. Misschien een leuk Ice-Watch horloge voor uw kleinste voor de in schoen?