Dit najaar weet de nieuwe Michael Kors horloge collectie iedereen weer te verrassen! Uiteraard wordt er weer gebruik gemaakt van de trendy kleuren zoals zilver en goud, maar ook zijn er donkere kleuren terug te zien zoals edelstaal met een zwarte PVD coating. Voor mannen is er een stoere horloge collectie samengesteld. Bekijk nu snel de nieuwe Michael Kors horloges!

Trendy Michael Kors horloges voor vrouwen

Het merk Michael Kors staat er al jarenlang om bekend een fraaie, trendy dameshorloge collectie te hebben, met een grote diversiteit. De Michael Kors dameshorloges zijn dan ook om menig vrouwen pols weer te vinden. Er zijn veel modellen met een stalen band, al dan niet met een PVD coating in een trendy kleur, maar ook de dameshorloges van Michael Kors met een leren band zijn erg populair. Dit najaar zijn de kleuren roze en zachtgrijs veelvuldig terug te vinden, wat de horloges een echt vrouwelijk karakter geeft. Dus gaat u mee met de laatste trends, en bent u op zoek naar een dameshorloge dat tijdloos trendy blijft, kunt u deze dameshorloges niet overslaan!

Sportieve Michael Kors herenhorloge collectie

Nog niet zo bekend als de dameshorloges zijn de Michael Kors herenhorloges. De laatste jaren timmert het merk flink aan de weg met deze stoere en sportieve horloges voor mannen, en wij merken dat er steeds meer vraag naar komt. Ook hier kunt u kiezen voor een horloge voor mannen met stalen band, en ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zilver, goud, zwart of bijvoorbeeld bruin. De Michael Kors horloges voor mannen met leren band, zijn echt sportieve horloges. Zo zijn er horloges met een bruin lederen band gecombineerd met een blauwe wijzerplaat, waarop een chronograaf wordt weergegeven. Met een van deze horloges kunt u jaren vooruit.

Een nieuw Michael Kors horloge koopt u online

Een Michael Kors horloge kunt u nu bij Wereldhorloges.nl als officiële dealer met volledige garantie bestellen. Als u het horloge op werkdagen voor 22:30 besteld, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog gratis verzonden. Als uw bestelling een kado is, dan kunt u dit in het bestelproces aanvinken, zodat wij uw horloge gratis feestelijk kunnen inpakken. U kunt ook aangeven of u uw bestelling thuis, of op een ander adres wilt ontvangen, bijvoorbeeld op uw werk of een afhaalpunt. Ideaal voor als u op de dag van de levering niet thuis bent. De horloges zijn tevens te bekijken in onze showroom in Kampen.