.. laat u deze Valentijn uw liefde zien. Speciaal voor Valentijn is er een speciale collectie Guess horloges samengesteld door dit merk. Deze Guess horloges zijn zoals u kunt verwachten, stoer, opvallend, stijlvol en natuurlijk alles in de prachtige liefdevolle rosegouden kleur. Wij weten zeker dat u uw geliefde met een van deze Guess horloges kunt verwennen. Dat is ook waar Valentijn voor is, de dag om uw geliefde te laten weten dat hij/zij de enige voor u is.

Liefde op Wereldhorloges.nl

Ach liefde, wat is het toch iets moois. Deze dag (aanstaande vrijdag al, niet vergeten!) vliegen er duizenden kaarten in heel Nederland door de brievenbus. Mensen willen hun liefde aan een ander laten zien. Vroeger was dat vooral anoniem, maar tegenwoordig is het ook voor geliefden dé dag om aan elkaar te laten zien dat ze van elkaar houden. Wij van Wereldhorloges.nl houden wel van een beetje romantiek en bieden u daarom het boegbeeld van de Valentijnscollectie van de Guess horloges met korting aan!

Hét Guess horloge

Het Guess horloge waar ik het over heb is de W0073L2. Denkt u nu, dit model heb ik al wel eens eerder in de collectie Guess horloges gezien? Dat klopt! Dit uiterst populaire model is al in verscheidene uitvoeringen voorbij gekomen en dan nu in een speciaal Valentijnsjasje! De stijlvolle rechthoekige kast van dit Guess horloge is verkrijgbaar in de prachtige rosegouden kleur. De rest van dit Guess horloge is rustig, de wijzerplaat is in dezelfde kleur als de kast en de band. Deze band is lekker stoer zonder zijn stijlvolheid te verliezen! Al met al een top Valentijns Guess horloge.

Wij pakken het Guess horloge gratis voor u in

Maar wacht niet te lang met bestellen van het Guess horloge, want het is aanstaande vrijdag al Valentijn! Gelukkig hebben wij een snelle levering én een gratis inpakservice! Als u op werkdagen voor 17.00 uw bestelling compleet afrond, pakken wij het met liefde in en zorgen dat het dezelfde dag nog wordt verzonden.