Dit Zwitserse horlogemerk ontwerpt horloges die tot de wereldwijde top behoren. Voor elk Maurice Lacroix horloge wordt er gebruik gemaakt van hoogstaande materialen, zoals edelstalen en lederen horlogebanden, saffier glazen, diamant en goud. Met zo’n horloge kunt u dus zeker voor de dag komen. Bekijk nu deze exclusieve en klassieke horloges van Maurice Lacroix.

Horlogecollectie Maurice Lacroix

Voor zowel dames als heren bestaat de Maurice Lacroix collectie uit meerdere lijnen. In elke serie weet het merk weer met hoogwaardige en opvallende modellen te verrassen. De Maurice Lacroix Pontos en Maurice Lacroix Masterpiece series zijn vooral populair bij de mannen. De horloges in deze series hebben een bijzonder uiterlijk en mooie uurwerken waar vaak veel techniek achter schuilgaat. Dankzij de mooie horloges met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, doet de Maurice Lacroix Les Classiques serie het ook goed. Daarnaast voert het merk de lijnen FC Barcelona, Eliros en Miros voor mannen. De Maurice Lacroix damescollectie bestaat ook uit zes lijnen: Masterpiece, Starside, Fiaba, Miros, Les Classique en Eliros. De prijzen zijn zeer uiteenlopend. Voor welk model gaat u?!

Horloges van Maurice Lacroix op Wereldhorloges.nl

Bestel nu uw Maurice Lacroix horloge online! Bent u op zoek naar een specifiek Maurice Lacroix horloge, maar vindt u deze niet in het Maurice Lacroix overzicht? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij informeren en helpen u graag. Uiteraard bent u ook meer dan welkom in onze juwelierszaak in Kampen. Hier zijn de Mondaine horloges met eigen ogen te bewonderen. Ideaal ook om het horloge meteen om uw pols te zien.