Een van de beste Zwitserse horlogemerken is Maurice Lacroix, dat u sinds kort op Wereldhorloges vindt. Maurice Lacroix vindt de traditionele waarden bij het maken van een horloge zeer belangrijk. Deze waarden zijn toewijding en deskundigheid. Een Maurice Lacroix horloge is daardoor zeer stijlvol en van uitmuntende kwaliteit. Wereldhorloges vertelt u het verhaal van Maurice Lacroix horloges.

Geschiedenis van het Maurice Lacroix horloge

In 1975 werd Maurice Lacroix opgericht. Het merk viel onder Desco von Schulthess. Dit bedrijf vertegenwoordigde een aantal andere horlogemerken. Al snel was Maurice Lacroix een groot succes en werd een van de beste Zwitserse horlogemerken. In 2006 lanceerde Maurice Lacroix zijn eigen uurwerkmechanisme en vandaag de dag is een Maurice Lacroix horloge niet meer weg te denken in de horlogewereld.

Maurice Lacroix horloge in verschillende collecties

Maurice Lacroix lanceerde een aantal lijnen horloges, welke stuk voor stuk zijn eigen kenmerken heeft. Maurice Lacroix heeft onder andere de collecties Les Classiques, Miros, Pontos, Fiaba en de Masterpiece collectie. De Masterpiece collectie is de meest bekende lijn horloges van Maurice Lacroix. Elk Maurice Lacroix horloge heeft zijn eigen details, maar samen zijn de horloges ontworpen volgens de waarden toewijding en deskundigheid.

Maurice Lacroix horloge online kopen

Bekijk eens op uw gemak de Maurice Lacroix horloges om een weloverwogen keuze te maken. Bestelt u een Maurice Lacroix horloge liever niet online? Kom gerust langs in onze winkel in Kampen en wijs het Maurice Lacroix horloge van uw keuze aan. Onze medewerkers helpen u graag met het uitkiezen van een nieuw Maurice Lacroix horloge.