Het merk Mark Maddox vindt dat luxe voor iedereen beschikbaar moet zijn. Daarom heeft Mark Maddox horloges in zijn collectie die trendy en betaalbaar zijn. U koopt al een horloge van Mark Maddox voor maar €39,00! Het van oorsprong Spaanse merk volgt trends op de voet, wat goed te zien is aan de verschillende materialen en kleuren die gebruikt worden in deze Mark Maddox horloges. Lees snel verder voor de prachtige exemplaren die Wereldhorloges.nl voor u heeft uitgelicht.

Trendy dameshorloges van Mark Maddox

De Mark Maddox MC3015-27 is een trendy dameshorloge. Het horloge heeft een metalen horlogekast en een lederen horlogeband. De horlogeband is trouwens een echte eyecatcher, want deze heeft een stoere dierenprint! De MC3015-27 van Mark Maddox heeft klasse door de goudkleurige horlogekast en is modern door de dierenprint op de horlogeband.

Een echt klassiek horloge is de MP3018-05. Dit Mark Maddox dameshorloge is stijlvol met een glamorouze touch. De horlogeband is van metaal en heeft de kleuren wit en goud verwerkt. De horlogekast is goudkleurig en is bezet met kleine steentjes bovenop, wat de glamoreuze look geeft. De wijzerplaat is wit en bevat goudkleurige cijferaanduiding en wijzers. Koop dit horloge als u op zoek bent naar een verfijnd en klassiek horloge! Kijk trouwens ook eens bij onze andere dameshorloges van Mark Maddox.

Mark Maddox herenhorloges met een gewaagd tintje

Ook de herenhorloges van Mark Maddox zijn de moeite waard om te bekijken. Veel van deze horloges hebben een klassieke uitstraling met net even een moderne twist. De Mark Maddox HC6006-57 heeft bijvoorbeeld een goudkleurige horlogekast, terwijl de horlogeband van zwart leder is. Ook de bezel (ring op de horlogekast) en wijzerplaat zijn zwart. De horlogekast geeft dus net even een andere touch aan het donkerkleurige horloge.

Bent u op zoek naar een ander horloge van Mark Maddox? Kijk eens bij de HM0004-07! Dit horloge is volledig van metaal en heeft ook deze kleur. Wat opvalt aan dit horloge is de rosé kleurige bezel die goed opvalt door het geheel metalen horloge. Ook de cijferaanduiding en de wijzers zijn rosé kleurig. Een trendy horloge voor als u echt wilt opvallen! Zijn deze horloges toch niet helemaal wat u zocht? Neem eens een kijkje bij de andere herenhorloges van Mark Maddox.

Uw nieuwe horloge bestellen bij Wereldhorloges.nl

Een Mark Maddox horloge van Wereldhorloges.nl heeft u erg snel in huis! Als u namelijk op werkdagen voor 20:30 uur een horloge bestelt, wordt deze dezelfde dag verzonden! Twijfelt u of u het horloge koopt? Kom langs in onze winkel in Kampen! Onze medewerkers helpen u graag met het uitzoeken van uw nieuwe horloge.