We zijn super trots om aan te kondigen dat Mark Maddox nieuw in ons assortiment is opgenomen. Dit Spaanse merk maakt trendy horloges voor dames en heren voor een zeer aantrekkelijke prijs. Alle Mark Maddox horloges in onze collectie kosten minder dan honderd euro. Daarom zijn de horloges heel geschikt als cadeau. Zowel voor Vader- als Moederdag, verjaardagen als voor scholieren die geslaagd zijn, zijn de Mark Maddox horloges perfect. De gratis inpakservice van Wereldhorloges.nl zorgt ervoor dat u altijd met een prachtig pakje bij de gelukkige aankomt.

Trendy horloges van Mark Maddox

Mark Maddox horloges hebben een eigentijdse, hippe uitstraling. De horloges van Mark Maddox zullen u doen denken aan de horloges van Michael Kors, Guess, Marc Jacobs en andere populaire merken.

In de Mark Maddox collectie vindt u horloges voor zowel dames als heren. De metalen horloges hebben stoere en populaire kleuren als goud en rosé goud. Ook de wijzerplaten zijn gekleurd in bijvoorbeeld wit, zwart, maar ook opvallende kleuren als blauw, turquoise, roze, goud en rose goud. Daarnaast staat Mark Maddox bekend om de coole dierenprints, zoals horlogebanden met slangenlerenprints, een schildpaddenpatroon en bandjes van faux krokodillenleder. Bekijk de gehele collectie hier.

Natuurlijk koopt u Mark Maddox online bij Wereldhorloges.nl

Wereldhorloges.nl is al jaren een bekende online winkel op het gebied van horloges. Wij hebben een eigen serviceafdeling en wij bieden gratis verzending aan voor bestellingen boven de vijftig euro. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uw bestelling op te halen in onze fysieke winkel in Kampen. Hopelijk zien we u snel.