Bekijk direct de nieuwste aanwinst op Wereldhorloges, de Maen horloge collectie! Maen Watches is een Nederlands-Zweeds horloge merk en hebben een klassiek karakter. Ze zijn gemaakt van de beste materialen en beschikken over betrouwbare Swiss Made uurwerken. Of het nu casual is, chic of zakelijk, een Maen horloge past bij elke gelegenheid. Wij van Wereldhorloges weten zeker, dat het hart van menig man sneller gaat kloppen bij het zien van de Maen horloges!

De Maen Brooklyn 39 horloges

De Maen horloge collectie is onderverdeeld in twee series. Het Brooklyn 39 horloge is de perfecte keuze voor u als u graag casual of chic gekleed gaat. Het is minimalistisch, elegant en verfijnd. U kunt kiezen uit verschillende kleuren wijzerplaten en wijzers, en op de wijzerplaat kunt u bijvoorbeeld de datum of een maanfase terugvinden. De wijzerplaten hebben een mooie en subtiele geborstelde structuur die verandert vanuit verschillende hoeken. De horlogekast zelf is gemaakt van edelstaal en heeft of een gepolijste, of een geborstelde afwerking, wat de horloges een eigentijdse uitstraling geven.

De Maen Manhattan 40 horloges

De tweede serie binnen deze fraaie herenhorloge collectie, is de Manhattan 40. De 40 staat hierbij voor het formaat van de diameter van de kast, namelijk 40 millimeter. De horloges zelf zijn qua uitstraling hetzelfde als de Brooklyn horloges. Wat nog interessant is om te vermelden is dat de Maen herenhorloges zijn voorzien van saffierglas met dubbele antireflectiecoating, wat er voor zorgt dat het horloge altijd goed af te lezen is. Dit glas is uiteraard van de hoogste kwaliteit en bijna onmogelijk te krassen.

Een Maen horloge online bestellen

Een Maen horloge van Wereldhorloges heeft u al zeer snel in huis. Bestelt u namelijk op een werkdag voor 17:00 uur, dan verzenden wij het horloge dezelfde dag nog. Als u tijdens het bestellen aan heeft gegeven dat het horloge een cadeau is, wordt het horloge gratis voor u ingepakt. Ook betaalt u geen verzendkosten als u een horloge bij ons besteld. Als u al weet dat u op de dag van de levering niet thuis bent, kunt u er voor kiezen om het door u bestelde artikel te laten bezorgen op een ander adres, bijvoorbeeld uw werk of een PostNL afhaallokatie. Tevens kunt u kiezen voor diverse betaalopties, zoals bijvoorbeeld achteraf betalen met Afterpay of direct met Paypal en iDeal. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Kampen.