Een stijlvol horloge voor een betaalbare prijs, dat zijn de Lorus horloges op Wereldhorloges.nl. Het merk Lorus is opgericht door de makers van Seiko en Pulsar, waardoor de kwaliteit ook erg goed is. Lorus heeft dameshorloges en herenhorloges in zijn assortiment. Lees verder voor de uitgelichte modellen!

Lorus dameshorloges: trendy en strakke modellen

De collectie dameshorloges van Lorus op Wereldhorloges.nl bevat verschillende soorten modellen. De Lorus RRW09EX9 is bijvoorbeeld een trendy en elegant exemplaar. Het Lorus horloge heeft een sierlijke horlogeband die bestaat uit edelstaal en de kleur geel. De horlogekast is ook van edelstaal en deze heeft een witte wijzerplaat.

De Lorus RH765AX9 is een strakker exemplaar. Deze heeft een zwart lederen band met een edelstalen horlogekast. Het horloge heeft zwarte wijzeraanduidingen, in combinatie met een witte wijzerplaat. Het Lorus dameshorloge bevat ook een datumaanduiding.

Herenhorloges van Lorus

Ook de Lorus herenhorloges zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. De Lorus R2385JX9 is een stoer exemplaar, met een digitaal en quartz uurwerk. De horlogeband is zwart en van siliconen. Het horloge heeft verschillende functies, zoals dag- en datumaanduiding, een alarm, stopwatch en timer.

De Lorus RT335DX9 is een strak en stijlvol model, welke goed te dragen is bij een kostuum. Het Lorus herenhorloge heeft een bruin lederen horlogeband en een edelstalen horlogekast. De wijzerplaat is wit en heeft rosé kleurige cijferaanduiding. Een trendy detail! Kijk ook eens bij de andere herenhorloges van Lorus op Wereldhorloges.nl!

Een Lorus horloge bestellen op Wereldhorloges.nl

Wanneer u in onze webshop een horloge koopt, geniet u een aantal voordelen. Zo worden horloges die op werkdagen voor 20:30 uur besteld worden dezelfde dag verzonden! Ook betaalt u geen verzendkosten wanneer het een bestelling van €50,- of meer is. Is het horloge een cadeau? Geef dit eventjes aan tijdens het bestelproces. Wij pakken het vervolgens kosteloos voor u in.