Het horlogemerk Lorus, opgericht door de makers van Seiko en Pulsar horloges, staat bekend om zijn variëteit in prijzen. Lorus heeft dus ook beter betaalbare horloges in zijn assortiment. Toch is dit niet te merken aan de kwaliteit en het design van de Lorus horloges. Maak kennis met de nieuwste Lorus horloges op Wereldhorloges.nl.

Elegante Lorus dameshorloges

Het Lorus RH781AX9 dameshorloge heeft een edelstalen kast met een bruine lederen band. De wijzerplaat is zilver in combinatie met gouden accenten. De leren band geeft dit Lorus dameshorloge een stoere look, terwijl de kast en wijzerplaat zorgen voor een stijlvolle touch.

De Lorus RRS95UX9 is een dameshorloge dat uit een edelstalen horlogekast en -band bestaat. De wijzerplaat is wit en de blauwe wijzers geven een mooi accent aan het horloge. De Romeinse cijfers maken de RRS95UX9 helemaal af.

Sportieve en zakelijke Lorus herenhorloges

Lorus heeft verschillende soorten herenhorloges in zijn collectie, van zakelijk tot sportief. De Lorus R2385JX9 heeft zowel een quartz als digitaal uurwerk. Bovendien heeft de R2385JX9 verschillende functies, zoals dag- en datumvermelding, een alarm, stopwatch en timer. Het horloge heeft een siliconen horlogeband en een horlogekast van kunststof. Een sportief horloge dat ook gebruikt kan worden bij de meeste watersporten.

De Lorus RH945EX9 is een zakelijk herenhorloge dat in het oog springt door zijn eenvoud. Er is namelijk gebruik gemaakt van edelstaal in de kast en band, terwijl de wijzerplaat wit is. De zilveren accenten in de wijzerplaat zijn een goede combinatie met het edelstaal.

De service van Wereldhorloges.nl

Bestelt u een horloge op werkdagen voor 20.30? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Ook hebben wij een inpakservice, wat handig is als u het horloge cadeau wilt geven. Geef in het bestelproces aan dat het horloge een cadeau is, dan pakken wij het gratis voor u in.