Wist u dat u al een Lorus horloge voor heren vanaf €31,95 heeft en een dameshorloge vanaf €39,95? Een kwalitatief goed horloge hoeft dus niet duur te zijn. Op Wereldhorloges vindt u verschillende Lorus horloges voor dames, heren en kinderen. Laat ons u wat meer vertellen over de Lorus horloges van Wereldhorloges.

Verschillende stijlen Lorus horloges

Zoals u wel gezien heeft zijn de Lorus horloges qua ontwerp erg divers. Bent u op zoek naar een chic, stoer, sportief of klassiek horloge? Deze stijlen vindt u stuk voor stuk in onze collectie Lorus horloges. Elke stijl van een Lorus horloge heeft een eigen collectie, waarbij de horloges allemaal bij elkaar passen. Lorus heeft dameshorloges, herenhorloges en kinderhorloges.

Lorus horloge voor stoere jongens en meiden

Op Wereldhorloges vindt u ook verschillende Lorus horloges voor kinderen. Deze zijn verkrijgbaar met een quartz of een digitaal horloge. Kies voor een stoer Lorus horloge voor jongens met een rubberen horlogeband of ga voor een horloge met een leren of nato horlogebandje. Ook voor de meiden heeft Lorus leuke horloges, met een paarse, roze of lila kleur. Welk Lorus horloge voor kinderen geeft u cadeau?

Lorus horloge online bestellen bij Wereldhorloges

Nadat u een keuze heeft gemaakt uit de Lorus horloges, voegt u het Lorus horloge gemakkelijk toe aan uw winkelmandje. Tijdens het bestellen kunt u ervoor kiezen om het Lorus horloge in te laten pakken door Wereldhorloges. Handig als u geen inpakpapier in huis hebt of geen tijd meer hebt om het zelf in te pakken.