Er zijn weinig merken die design zo goed combineren met sportief als Lacoste. Het merk kennen we van de krokodil, de polo’s en parfum. Bij Wereldhorloges vindt u de sportieve Lacoste horloges in felle kleurtjes, maar ook met zwart, wit en goud. De Lacoste horloges zijn perfect als Kerst kado en uiteraard ook om zelf te kopen natuurlijk. Lees verder voor meer details over het merk en over de Lacoste horloges.

Comfortabel Lacoste dameshorloge van Wereldhorloges

Het grootste gedeelte van de Lacoste horloges is voorzien van een rubberen horlogeband. Niet zo gek ook als sportmerk! Rubberen bandjes zitten zeer comfortabel, waardoor u bijna niet zal merken dat u een horloge draagt. Naast rubber zijn er ook een aantal klokjes van Lacoste met edelstaal te vinden in de collectie. Deze zijn iets stijlvoller te noemen. Kies een Lacoste dameshorloge in rood of zwart, of iets veiliger met goudkleurig edelstaal. De Lacoste herenhorloges zijn minstens zo sportief.

Het verhaal achter de Lacoste horloges

Lacoste werd opgericht door tennisser René Lacoste en zakenman André Gillier. Symbool voor het merk staat de krokodil. Lacoste werd ook wel ‘de krokodil’ genoemd omdat hij als tennisser zeer vasthoudend was op het veld. Het logo komt terug op elk item dat ontwikkeld wordt door het merk en herinnert ons aan de succesvolle carrière van René Lacoste.

Lacoste herenhorloge als Kerst kado voor hem

Bent u fan geworden van de Lacoste horloges? Bestel er dan eentje voor uzelf of voor een dierbare om als Kerst kado te geven. Wereldhorloges pakt het graag en gratis voor u in. Voorradige Lacoste horloges kunt u het beste voor vrijdag 23 december 17:00 uur bestellen, zodat u verzekerd bent van het juiste Kerst kado onder de boom.