Er worden elke maand talloze horlogecollecties gelanceerd en het is lastig voor de merken om er dan nog uit te springen. Toch is het Komono opnieuw gelukt met de Winston collectie. De Winston Komono horloges hebben een preppy chic uitstraling. De horloges nemen u mee naar vroegere tijden in Groot-Brittannië.

Een aantal Komono Winston horloges hebben bijvoorbeeld een geperforeerde horlogeband van leder, zoals klassieke brogues ook hebben. Het gaat hierbij om de Komono Winston Brogue in neutrale kleuren en onze favoriet: de Winston Brogue Jet Black. Dit is een stijlvol herenhorloge helemaal in zwart. Ook het Winston Gold horloge is een klassiek horloge met een trendy horlogeband met gaatjes.

Klassieke motieven in een nieuw jasje

Komono steekt voor de nieuwe Winston horlogecollectie oude motieven in een nieuw jasje. De Winston Print Back Paisley bevat de klassieke paisleyprint op de horlogeband, net als de gekleurde Winston Print Paisley Foulard. Houdt u meer van vrolijke prints? Dan zijn de Winston horloges Winston Print Ping Pong Polkadot, Winston Print Owls en Winston Print Topography en iets voor u.

Komono Winston horloges online kopen

De Winston horloges van Komono koopt u veilig online bij Wereldhorloges.nl. Als u het horloge op werkdagen voor 20:30 besteld, dan wordt het nog dezelfde dag door ons verzonden. Is het Komono Winston horloge een cadeau? Laat het ons dan even weten. Wij maken er een feestelijk pakketje van voor u. U bent ook van harte welkom in onze fysieke winkel in Kampen.