Komono vindt de wereld grijs en voegt daarom met elk Komono horloge een stukje kleur toe aan de wereld. Het merk laat u graag opvallen met uitgesproken printjes, kleuren en materialen. En dit lukt goed, want de Komono horloges van Wereldhorloges zijn enorm populair.

Uit welke collectie kiest u een Komono horloge?

Bij Wereldhorloges vindt u verschillende collecties Komono horloges. Elke collectie heeft dan ook zijn eigen kenmerken. De collectie met Estelle horloges heeft bijvoorbeeld enkel dameshorloges met lieflijke kleurtjes en eenvoudige details. De Fat Wizard horloges zijn daarentegen erg opvallend en allemaal uitgevoerd in één kleur. Klassieke ontwerpen die geïnspireerd zijn op de jaren vijftig vindt u in de Moneypenny collectie. Deze horloges hebben vierkante horlogekasten met ronde hoeken en zijn beschikbaar in de prachtigste kleurencombinaties. Bekijk alle collecties Komono horloges in onze webshop!

Tot 20% korting op een Komono horloge!

Momenteel krijgt u korting op een groot aantal Komono horloges. Nu heeft u bijvoorbeeld al een Komono horloge vanaf €35,96. Op deze manier kunt u een prachtig horloge kopen voor een fijne prijs. Heeft u onze horloge outlet ook al ontdekt? Hier vindt u horloges van populaire merken met hoge kortingen!

Komono dameshorloge online kopen

Een Komono horloge kopen bij Wereldhorloges gaat gemakkelijk en snel. Kies uw favoriete Komono horloge, voeg deze toe aan uw winkelmandje en doorloop het bestelproces. We pakken het Komono horloge trouwens graag voor u in als het een cadeau is. Geef enkel tijdens het bestellen even aan dat het Komono dameshorloge een cadeau is.