Shop ze nu op Wereldhorloges, de nieuwste Komono horloges! Deze kleurrijke collectie is weer volop verkrijgbaar in onze webshop. Zoekt u een kleurrijk dameshorloge of een minimalistisch herenhorloge, dan zit u bij deze collectie wel goed. Ook zijn de meeste Komono horloges door zowel mannen als vrouwen te dragen. Zo zijn bijvoorbeeld de meeste Winston horloges echt uniseks horloges te noemen. Bekijk direct deze unieke collectie.

Komono Winston horloges

Aan de bekende Winston reeks zijn sinds kort enkele nieuwe modellen toegevoegd, namelijk de Winston Subs horloges. Deze modellen zijn net als de rest erg plat qua design, en hebben rustige wijzerplaten, waardoor ze met recht minimalistisch te noemen zijn. Maar die wijzerplaten vestigen wel de aandacht op zich, zoals bijvoorbeeld te zien is bij model Winston Subs Silver Blue. Deze fraaie blauwe wijzerplaat heeft namelijk een uniek detail, en dat is de manier waarop de secondewijzer weergegeven wordt. Dit is kenmerkend voor deze hele reeks herenhorloges van Komono, en vormt een echte eyecatcher!

Komono horloges voor dames en heren

Komono dameshorloges zijn vooral te vinden in de Estelle serie. Deze horloges zijn vooral elegant door hun eenvoud. De collectie bevat namelijk enkele modellen met een Milanese band uit een kleur, wat de horloges een rustige uitstraling geeft. Bij andere modellen wordt juist weer de nadruk op de band gelegd, met bijvoorbeeld enkele aparte prints er op. Komono Moneypenny horloges zijn ook typische dameshorloges. Vanwege de kleine horlogekasten zijn de horloges super vrouwelijk!

Komono horloges online bestellen

Heeft u de collectie Komono horloges bekeken en bent u overtuigd geraakt? Dan houdt niks u nog tegen om te bestellen! U bent vast op de hoogte van al onze voordelen zoals gratis verzenden, gratis inpakservice, diverse betaalmethodes en verzendopties, maar deze wilden we toch nog een keer benoemen. Ook mag u een horloge nog ruilen of retourneren binnen dertig dagen, en krijgt u van ons indien van toepassing een tool om uw horlogeband op maat te maken. Kortom, bestel direct!