Houdt u van kleurrijke maar toch stoere horloges, dan moet u de Casio Baby-G horloge collectie zeker bekijken. Baby-G horloges staan er namelijk om bekend dat ze te verkrijgen zijn in de meest leuke, vrouwelijke kleuren zoals roze, wit of blauw, en zijn ook nog eens erg schokbestendig en stoer! Deze vrouwen horloges van Casio zijn beschikbaar met uurwerken waarop de tijd bijvoorbeeld digitaal af te lezen is, maar het merendeel van de collectie bestaat uit analoog/digitale horloges. Ontdek nu de collectie!

Baby-G horloge handleiding inbegrepen

Heeft u altijd het idee gehad dat de digitale horloges van Casio lastig in te stellen zijn? Dan kunnen wij u bij deze gerust stellen. Om bij een Casio Baby-G horloge de tijd in te stellen, raadpleegt u gewoon de handleiding! Deze Baby-G horloge handleiding wordt standaard meegeleverd, dus mocht u er zelf niet uitkomen dan kunt u deze er altijd eens bij pakken. De Baby-G horlogebandjes staan erom bekend dat ze lang meegaan. Maar zoals bij elk bandje zijn ook de bandjes van deze horloges aan slijtage onderhevig, en zal het bandje na verloop van tijd wat minder mooi worden. Neemt u dan even contact op met onze klantenservice, en wij gaan voor u op zoek naar een nieuw bandje!

Een Casio Baby-G Shock Proof horloge

Zoals eerder benoemd kan een Baby-G horloge wel tegen een stootje. Dit komt voornamelijk door de super sterke behuizing waarin het uurwerk zit. En doordat deze horloges vaak meerdere functies bezitten, zijn het prima horloges om te gebruiken tijdens het sporten. Deze horloges, die natuurlijk afgeleid zijn van de mannelijk G-Shock horloges, zijn omdat ze minimaal 10 ATM zijn ook prima geschikt om mee te zwemmen.

Baby-G horloge online kopen op Wereldhorloges

Dus bent u op zoek naar een trendy, kleurrijk en innovatief dameshorloge, dan weet ik zeker dat u eens een Baby-G horloge moet overwegen. De collectie is divers, dus u heeft keuze zat, en bij ons geniet u van alle voordelen die online shoppen zo leuk maken. Dit betekend gratis verzending, gratis inpakservice, en meerdere betaalmethodes zoals achteraf betalen met Afterpay, of gespreid betalen in drie termijnen met Capayable. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Kampen, waar wij het grootste aanbod aan Casio horloges van de regio hebben staan.