De Fromanteel horloge collectie is al jaren een zekerheidje op Wereldhorloges. Deze fraaie, klassieke horloges zijn ontstaan in Amsterdam, als uit de hand gelopen hobby. Bij de oprichters van het merk bestond de behoefte een horloge op de markt te brengen met een stijlvolle en luxe look and feel die toch betaalbaar was. De horloges moeten voldoen aan bepaalde standaardeisen waarbij kwaliteit voorop staat. De Fromanteel horloges zijn onderverdeelt in diverse collecties, zodat elke man een horloge kan kiezen dat naar zijn smaak is.

Snel van band wisselen bij een Fromanteel horloge

Een Fromanteel horloge is voorzien van een kwalitatieve lederen band in diverse kleuren, of, sinds kort, een Milanese band. Om u te helpen uw ideale horloge te kiezen, hebben wij er voor gekozen de Fromanteel horloges op een aparte wijze weer te geven. U ziet bij ons op de website alle mogelijke wijzerplaten. Als u een mooi model heeft gezien dan klikt u die aan, en vervolgens kunt u kiezen voor een bepaalde soort band. Als u op de kleur klikt veranderd het horloge mee, zodat u precies kunt zien hoe het horloge er uit komt te zien. U kunt natuurlijk ook gelijk een extra band mee bestellen, want dankzij het 'quick release' systeem van Fromanteel, zijn de bandjes heel eenvoudig te verwisselen!

Fromanteel horloge heren

Deze collectie met fraaie klassieke horloges, is uitsluitend voor mannen bedoelt. Als u goed kijkt, ziet u bij elk horloge op bijvoorbeeld de wijzerplaat een naam staan. Dit is de naam van de serie waaronder het horloge valt. Zo zijn er de Generations, Globetrotter, 85 en Amsterdam horloges, met elk hun unieke eigenschappen. Ook zijn er enkele speciale edities te vinden, zoals bijvoorbeeld het Fromanteel Tulip horloge, of de automatische Pendulum horloges. Kijk zelf welke u het beste bevalt.

Een Fromanteel horloge koopt u bij Wereldhorloges

Wilt u snel een van deze klassieke Fromanteel horloges in uw bezit hebben? Wacht dan niet langer en bestel deze online in onze veilige webshop. Als u op werkdagen voor 22:30 uw bestelling afrondt, dan zullen wij het horloge dezelfde dag nog gratis naar u verzenden. Wilt u het horloge cadeau geven, dan pakken wij het gratis voor u in. Als het horloge liever eerst in het echt ziet of even om uw pols wilt voelen, bent u van harte welkom in onze showroom in Kampen.