Nieuw op Wereldhorloges.nl, klassieke Armani horloges! Uit de nieuwe voorjaarscollectie hebben wij een aantal prachtige modellen in ons assortiment opgenomen. Nu zijn er 2 modellen die er voor mij echt uitspringen en dat zijn de AR1787 en de AR1786. Nu hou ik wel van een klassiek horloge, dus deze Armani horloges vielen mij al direct op!

Armani horloges zijn stoerder

Armani horloges hebben in de afgelopen jaren wel een aardige transformatie meegemaakt. Van de uiterst klassieke horloges die perfect past bij de kledinglijn, werd het merk in de afgelopen jaren iets robuuster en stoerder. De klassieke aspecten worden gecombineerd met wat hogere kasten en edelstalen banden met stoere schakels. Deze 2 Armani horloges zijn hier een perfect voorbeeld van.

De AR1787 & AR1786

Het verschil tussen de AR1787 en de AR1786 is eigenlijk alleen de kleur van de wijzerplaat. Deze heeft of een zwarte of een blauwe wijzerplaat en verder zijn ze eigenlijk identiek. De kast van deze Armani horloges is lekker robuust maar tegellijktijd ook zeer stijlvol. De hoogte van de kast komt op 12 mm, wat de robuuste uitstraling benadrukt. De band is gemaakt van edelstaal en heeft een mooie stoere schakel. Geen hele grove schakel maar juist allemaal kleine schakels ineen. De schakel van het Armani horloge is een klapsluiting die aan de achterkant van de band bijna onzichtbaar is.

Prachtige wijzerplaten van deze Armani horloges

De wijzerplaat van het Armani horloge is absoluut stijlvol en natuurlijk klassiek te noemen. Het Armani horloge heeft een zogeheten chronograaf welke prachtig is weergegeven in de wijzerplaat. De aparte metertjes in deze wijzerplaat zijn prachtig vormgegeven. De index is super klassiek met Romeinse cijfers. Dit is een prachtig contrast met de stoere edelstalen band. Kortom: 2 prachtige Armani horloges uit de nieuwe collectie! Bestel deze direct uit voorraad!