Vanavond mag Nederland weer in actie komen in Brazilië, tegen Australië. Wij van Wereldhorloges.nl hebben een aantal toepasselijke oranje horloges voor u geselecteerd, die u de komende weken kan dragen tijdens de WK-wedstrijden.

Het oranje horloge van Ice-Watch

Natuurlijk één van de toppers uit deze oranje selectie: de SI.OE.B.S.09 van Ice-Watch, dat in verschillende maten te verkrijgen is. 

WK-waardige oranje horloges

Ice-Watch niet helemaal voor u? Dan kunt u bij Boss Orange een passend oranje horloge vinden. Bijvoorbeeld de lekker opvallende HO1512698 of de iets minder opvallende maar toch zeker nog WK-waardig, de HO1512944. Een wat stoerder model is de EFM-502-1A4VUEF van Casio. Deze is ontzettend stoer, ontzettend oranje en ook van een uitstekende kwaliteit.

Eenvoudig online te vinden

Een oranje horloge is snel gevonden op Wereldhorloges.nl. U kunt namelijk met behulp van ons filter, de kleur van de band of van de wijzerplaat op oranje zetten en dan verschijnen vanzelf alle oranje horloges die wij in ons assortiment aanbieden. Veel plezier met uw oranje horloge tijdens het WK!