Het is weer Kerstmis en dat betekent dat u alle toeters en bellen uit de kast mag halen. Ja, ook de mannen! Have yourself a merry little Christmas met een stoer Seiko Sportura heren horloge of een gaaf Swiss Military Hanowa heren horloge. Cool, een tikje eigenwijs en in ieder geval heel classy. Ontdek onze top drie voor een kerstkado voor hem!

Dit jaar gaat u voor een sportief & chique kerstkado

Hij is misschien een beetje prijzig, maar chique & stoer is hij in ieder geval wel. De Seiko Sportura is van goede kwaliteit en heeft een prachtig sportief design. Dit merk staat erom bekend met de beste materialen en uurwerken te werken, zodat de schitterende klokjes geleverd kunnen worden! Met een Seiko Sportura horloge als kerstkado voor hem gaat die lach niet meer van zijn gezicht af, wedden?!

Het geheim van een mooie outfit

Het geheim van een classy outfit zit hem niet alleen in de kleding, maar ook in de accessoires. Een mooi Swiss Military horloge doet meer voor een outfit dan u denkt! Het geeft een outfit een extra stoere touch, gevoel en uitstraling. Is uw man iets minder sportief of stoer? Check dan even onze Festina herenhorloges. Net zo mooi, met een iets chiquer design.

Shop uw kerstkado vandaag nog

De mooiste kerstkado’s shopt u op Wereldhorloges. Wij hebben een eigen juwelierswinkel in Kampen waar u van harte welkom bent om uw favoriete horloges te passen. Het wordt hoe dan ook een feestje. Tot snel!