Wij van Wereldhorloges.nl vinden het belangrijk dat u een prachtig cadeau geeft tijdens kerst. Daarom hebben wij een aantal horloges voor u geselecteerd. In dit artikel en op onze pagina met horloges voor kerst vindt u verschillende horloges waar u een geliefde of familielid erg blij mee maakt. Lees snel verder voor onze selectie!

Fromanteel herenhorloges op Wereldhorloges.nl

In onze webshop vindt u verschillende horloges voor heren van het prachtige merk Fromanteel. De Fromanteel Day Date White is bijvoorbeeld een erg stijlvol exemplaar, met een donkerblauwe horlogeband en een witte wijzerplaat. De wijzers en accenten op de wijzerplaat zijn zilverkleurig en dragen bij aan het stijlvolle geheel van dit Fromanteel herenhorloge.

De Fromanteel Twin Time Dark Grey is een heel ander exemplaar met een bruin leren horlogeband en zwarte wijzerplaat. De horlogeband van dit Fromanteel herenhorloge heeft een krokoprint. De wijzers en accenten op de wijzerplaat zijn zilverkleurig, wat mooi afsteekt bij de zwarte wijzerplaat. Kijk voor meer Fromanteel herenhorloges op onze pagina met horloges voor kerst of bij de Fromanteel herenhorloges op Wereldhorloges.nl.

Esprit horloges: prachtig voor bij het kerstdiner

De horloges van Esprit op Wereldhorloges.nl zijn perfect voor bij het kerstdiner. De Esprit ES107152001 is een dameshorloge en uitgevoerd in zilver (maar ook verkrijgbaar in de kleur goud (ES107152003) en rosé goud (ES107152002). Het horloge is op de horlogekast afgezet met kleine steentjes, wat het horloge een extra dosis glam geeft. De wijzerplaat en horlogeband zijn ook zilverkleurig en maken het horloge strak en stijlvol.

Geef een Boccia horloge cadeau voor kerst!

Op zoek naar een origineel cadeau om te geven tijdens kerst? Geef een Boccia horloge! De horloges zijn verkrijgbaar in dames- en herenmodellen. Boccia horloges zijn gemaakt van titanium, wat een zeer huidvriendelijk materiaal is. Ook is het materiaal zo sterk als staal.

De Boccia 3766-02 is een stoer herenhorloge. De horlogeband is gemaakt van edelstaal en keramiek, wat ook aan de kleuren van de horlogeband te zien is. De horlogekast heeft een zwarte bezel (draaibare ring op de kast) en een zwarte wijzerplaat. Dit Boccia horloge is stoer maar ook stijlvol door het gebruik van keramiek in de horlogeband. In onze webshop vindt u nog meer horloges van Boccia.

Vier kerst met een Seiko Premier horloge!

De Seiko Premier horloges zijn klassieke exemplaren met hun chronografen en Romeinse cijferaanduiding en daarom erg geschikt om te dragen bij een mooi pak. De Seiko Premier SRG016P1 heeft een roségouden horlogekast en is gecombineerd met een donkere wijzerplaat en horlogeband. Hierdoor heeft het horloge een karakteristieke uitstraling met een moderne touch. Seiko Premier horloges voor dames en andere Seiko Premier herenhorloges vindt u ook in onze webshop.

Een cadeau voor kerst bestellen op Wereldhorloges.nl

Bestel op werkdagen voor 20:30 een horloge en deze wordt dezelfde dag nog verzonden. Is het horloge een cadeau voor kerst of een verjaardag? Vink dit dan eventjes aan tijdens het bestelproces, dan pakken wij het gratis voor u in. Bestellingen vanaf €50,- worden ook nog eens gratis verzonden!