De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken. Lichtjes, lekker eten en warmte staan centraal. Maar bovenal is familie zeer belangrijk op dit moment. En wat is er nu leuker dan uw dierbaren te verrassen met een schitterend en persoonlijk kado? Een horloge kado geven is trouwens bij Wereldhorloges zeer eenvoudig. Wij hebben namelijk een speciale kerstpagina voor u samengesteld waar u onze favoriete en populairste horloges en sieraden vindt. Lees verder voor de details!

Origineel Kerst kado voor hem

Een Kerst kado voor hem koopt u al vanaf €29,90! De horloges van Casio zijn namelijk al vanaf een klein prijsje verkrijgbaar. En heeft u er wel eens aan gedacht om een Josh armband te kopen? Het makkelijke van bestellen bij Wereldhorloges is namelijk dat u het binnen 30 dagen mag ruilen of retourneren. Heeft u een groter budget? Bekijk de Seiko horloges, Maurice Lacroix horloges en Fromanteel horloges eens. Er zit vast en zeker een horloge voor hem bij dat perfect past.

Kerst kado voor haar: sieraad of horloge!

Ook voor dames zijn er talloze schitterende kado’s te verzinnen bij Wereldhorloges. Wat dacht u van een Buddha to Buddha armband (welke ook geschikt is voor heren!) of een Skagen sieraad? Ook vindt u bij ons veel verschillende dameshorloges, zoals de populaire Cluse horloges, trendy Michael Kors dameshorloges en Fossil horloges. Bekijk een nog uitgebreider assortiment sieraden bij onze andere webshop Wereldsieraden.

Kerst kado kopen bij Wereldhorloges

Een sprankelende Kerst kado vindt u natuurlijk bij Wereldhorloges. Zorg ervoor dat u het sieraad of horloge op tijd besteld, zodat u het tijdens Kerst onder de boom kunt vinden. Bestel voorradige horloges en sieraden uiterlijk op 23 december voor 17:00 uur. Happy Christmas shopping!