Kent u de Kerbholz horloges al? Deze horloge collectie heeft hun eigen gezicht, en zijn duidelijk herkenbaar aan hun liefde voor hout. De oprichters van het merk zijn dan ook duidelijk fan van dit materiaal, en besloten daarom in 2012 om duurzame horloges te ontwerpen met als basis hout. Alle horloges worden met de hand gemaakt, en duurzaamheid hebben ze bij Kerbholz hoog in het vaandel staan. Ontdek direct de Kerbholz horloge collectie en laat u verrassen!

Kerbholz horloges gemaakt van duurzame materialen

U vraagt zich natuurlijk af hoe het kopen van een houten horloge nou bijdraagt aan het milieu. Dat is eigenlijk heel simpel. Het gebruikte hout is afkomstig van gecertificeerde bosbouw projecten. Er wordt uitsluitend kostbaar, natuurlijk hout gebruikt, en we dragen er zorg voor dat er ook weer nieuwe bomen aangeplant worden. Voor de wijzerplaten van de Kerbholz horloges wordt soms gekozen voor steen, en dan specifiek voor marmer. Dit heeft speciale kleuren, en gecombineerd met een rauwe, natuurlijke uitstraling maakt het een Kerbholz horloge tot een uniek product.

Kerbholz horloge voor mannen en vrouwen

Veel horloges van Kerbholz zijn uniseks modellen. Als u de Kerbholz herenhorloge collectie bekijkt, ziet u daar namelijk veel modellen die ook prima door vrouwen gedragen kunnen worden. Momenteel is bij heren vooral de Caspar serie vanwege de stoere chronograaf op de wijzerplaat. Ook de Kerbholz dameshorloges hebben hun eigen unieke uitstraling, waarbij duurzaamheid voorop staat. U maakt een statement door een horloge van Kerbholz te dragen!

Kerbholz horloge online kopen

Wilt u een van de Kerbholz horloges kopen, of juist cadeau geven aan iemand? Aarzel dan niet langer en bestel op werkdagen voor 22:30 uur, dan kunnen wij het horloge dezelfde dag nog verzenden. De verzending is geheel gratis. Wilt u de Kerbholz horloge collectie graag eens in het echt komen bekijken, dan kunt u langskomen in onze showroom in Kampen. De horloges worden geleverd in een fraaie verpakking. En bevalt het horloge niet, dan heeft u tot 30 dagen de tijd om het gratis te retourneren.