Kent u de horloges van Luminox al? Deze bijzondere horloges hebben een stoere look, zijn uiterst betrouwbaar en kunnen eenvoudig afgelezen worden in het donker. In totaal heeft het merk vier collecties: Luminox Land, Sea, Space en Air.

Het verhaal van de Luminox horloges is bijzonder. Het merk werd in 1989 opgericht door Barry Cohen en Richard Timbo. Cohen is een veteraan en toen hij een officier van de Amerikaanse Navy SEALs ontmoette, besloten ze samen te gaan werken aan een horloge dat geschikt was voor nachtelijke missies van de SEALs.

De Luminox Light Technology

De horloges van Luminox hebben een bijzondere technologie: de Luminox Light Technology (LLT). Deze technologie zorgt ervoor dat de horloges continu branden en dat wel 25 jaar lang. De LLT zit bijvoorbeeld op de wijzers, op de plek van de cijfers en soms op de rand van de Luminox horloges. In tegenstelling tot andere horloges hoeft de LLT niet opgeladen te worden door de zon, daglicht of ander licht. En de LLT brandt altijd. Hierdoor zijn de Luminox horloges ideaal voor de Navy SEALs en andere strijdkrachten. Ook de US Air Force werkt samen met Luminox.

Luminox horloges koopt u online

De horloges van Luminox koopt u eenvoudig online bij Wereldhorloges.nl. Als uw favoriete horloge op voorraad is en u koopt het op werkdagen voor 20:30, dan wordt het nog dezelfde dag verzonden.