Goed nieuws voor smartwatch fans! Als u het woord ‘smartwatch’ hoort dan denkt u hoogstwaarschijnlijk aan de Apple Iwatch. Toch heb ik voor u ander leuk nieuws, want Kenneth Cole heeft maar liefst 5 smartwatches uitgebracht. Smartwatch liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Deze horloges zijn innovatief en ze hebben een prachtig design voor elke modieuze en moderne man en vrouw.

Welke mogelijkheden zijn er?

Kenneth Cole mixt de nieuwst technologische snufjes met de laatste trends en het resultaat is magnifiek! De mogelijkheden zijn gigantisch met dit horloge. Zo ziet u de inkomende en gemiste oproepen, nieuwe e-mails, waarschuwing voor een lege telefoonbatterij en nog heel veel meer. Er is toch zeker één functie die wel heel handig is, namelijk het op afstand bedienen van de muziek via uw horloge. U hoeft nooit meer uw telefoon uit uw jaszak of tas te halen voor het veranderen van de muziek. Ook leuk om te weten, het maken van foto’s op afstand is ook mogelijk. Het selfiestickloze tijdperk is aangebroken.

Waarom Wereldhorloges?

En voilà, u krijgt zomaar 5% korting door u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Heel graag gedaan hoor. Als u nog niet de gehele Kenneth Cole smartwatch collectie heeft bekeken dan zou ik dat vooral nu gaan doen. Wereldhorloges is een officiële dealer van Kenneth Cole smartwatches en dat betekent dat u bij ons altijd een passend model vindt. Boven de €50,- verzenden wij uw bestelling gratis. Bestelt u dit nieuwe model liever niet online? Kom dan langs in onze winkel.