Een modern Jacob Jensen horloge heeft u al voor €169,-. Daarom is het voor iedereen mogelijk om een strak design om zijn pols te dragen, zonder dat dit al teveel kost. In de horloges wordt weinig gebruik gemaakt van details en de horloges zijn vervaardigd van mooie materialen. Wereldhorloges.nl vertelt u graag meer over de Jacob Jensen horloges.

Jacob Jensen horloges met een strak design

Het staat vast dat de horloges van Jacob Jensen elk een strak design hebben. Hier heeft Jacob Jensen zelfs prijzen mee gewonnen! In de horloges van Jacob Jensen wordt niet teveel poespas toegevoegd, waardoor de horloges clean ogen. Jacob Jensen maakt graag gebruik van wat opvallendere kleuren, zoals rood, donkerblauw en het populaire rosé.

Jacob Jensen horloge van prachtige materialen

Wist u dat de horloges van Jacob Jensen gemaakt worden van mooie materialen? Een aantal horloges worden bijvoorbeeld gemaakt van titanium. Dit is een anti-allergisch materiaal, waardoor deze prima gedragen kan worden bij een gevoelige huid. Ook is dit materiaal zeer licht, doordat de massadichtheid klein is. Edelstaal is een materiaal dat tevens veel gebruikt wordt in de horloges van Jacob Jensen, net zoals kunststof en rubber. Heeft u al eens bij de vergelijkbare Danish Design horloges gekeken?

Horloge Jacob Jensen bestellen op Wereldhorloges

Een horloge bestellen op Wereldhorloges.nl gaat erg gemakkelijk. Voeg het horloge toe aan uw winkelmandje, doorloop het bestelproces volledig en het horloge wordt verstuurd! Wanneer u een voorradig horloge op een werkdag voor 20:30 uur bestelt, verzenden wij deze zelfs dezelfde dag nog. Twijfelt u toch over het bestellen? Kom dan langs in onze winkel in Kampen. Wij laten u graag de horloges van Jacob Jensen zien.