Het van origine Belgische horlogemerk Ice-Watch is wereldwijd bekend geworden door zijn chique ‘plastic’ horloges in verschillende opvallende kleuren. Wij van Wereldhorloges houden dit trendy merk continue voor u in de gaten. De musthave Ice-Watches van dit moment zijn de modellen uit de nieuwste collectie van dit merk: Ice-Sweety.

Ice-Watch

Sinds 2006 bestaat dit trendy horlogemerk. Sindsdien is Ice-Watch niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Inmiddels zijn de Ice-Watches in veel landen over de hele wereld te verkrijgen. De horloges zijn meteen te herkennen aan de kleurrijke en frisse uitstraling. Dit is ook te zien aan de verpakking: opvallend en vrolijk. Bij elke look kunt u een toepasselijk horloge van Ice-Watch dragen. Een aantal bekende artiesten, zoals Jennifer Lopez en Katy Perry, zijn al gespot met het klokje om hun pols. Gedurende het jaar heeft dit merk verschillende collecties. De nieuwste collectie van Ice-Watch is Ice-Sweety. Heeft u de modellen uit deze collectie al gezien?

Nieuwe damesmodellen online

De horloges uit de Ice-Sweety collectie zijn damesmodellen. De horloges zijn herkenbaar aan de verschillende zachte kleuren, bijvoorbeeld pastel blauw. Daarnaast zijn al deze modellen 10 ATM waterbestendig. De scherpe prijsstelling van alle horloges van Ice-Watch is uiteraard ook een bijkomend voordeel.

Ice-Sweety horloge bestellen

Bent u enthousiast geworden? Twijfel dan niet, maar bestel uw Ice-Sweety horloge snel en eenvoudig online. Het is ook mogelijk om de modellen te bekijken en te kopen in onze winkel in Kampen. De fysieke winkel is maandagmiddag tot en met zaterdag geopend.