Nieuw bij Wereldhorloges.nl is de hippe horloges uit de nieuwste Ice-Watch collectie: Ice-Forever Trendy. Mintgroen, paars, kobaltblauw of neon oranje, geel, blauw of roze: welke kleur u ook mooi vindt, wij hebben een Ice-Forever Trendy horloge in die kleur. De Ice-Forever Trendy horloges hebben hetzelfde model als de originele Ice-Watch horloges. De horlogekast, wijzerplaat en het siliconen horlogebandje hebben allemaal dezelfde kleur. De witte en oranje details zorgen voor een vrolijk contrast.

Ice-Forever Trendy horloges bestellen

Alle horloges van Ice-Watch koopt u veilig online bij Wereldhorloges.nl. In onze webwinkel vindt u naast de nieuw Ice-Forever Trendy horloges onder andere de collecties Ice-Solid, Ice-Chrono Party, Ice-Elegant, Ice-White en eveneens de nieuwe Ice-Sweety collectie. Als u uw favoriete horloge op een werkdag voor 20:30 koopt, dan wordt hij diezelfde dag nog door ons verzonden. En als het horloge een cadeau is, dan pakken wij het feestelijk in met luxe cadeaupapier.

Ice-Watch Ice-Forever Trendy horloges: de specificaties

Als u een horloge koopt let u waarschijnlijk niet alleen op de prijs en het uiterlijk, maar ook op de andere specificaties. Wij praten graag over horloges en nieuwe collecties en vertellen daarom graag meer over deze vrolijke horloges. De Ice-Forever Trendy horloges hebben een diameter van 43 millimeter. Het uurwerk is een nauwkeurig Miyota quartz uurwerk. En als klap op de vuurpijl zijn de horloges lekker licht en betaalbaar.

Al onze Ice-Forever Trendy horloges kunt u hier bekijken.