U kent ze ongetwijfeld, de Hugo Boss horloges. De horloges in deze lijn hebben vooral een zakelijke uitstraling. Het broertje van deze zakelijke lijn zijn de Hugo Boss Orange horloges. Heeft u de nieuwste herenhorloges in de Boss Orange collectie al gezien bijvoorbeeld? Zo opvallend mooi heren! En bedenk, kopen mag...

Hugo Boss horloge voor mannen

Kwaliteit, verfijnde smaak en eigentijdse elegantie. Daar staat het horlogemerk van de Duitse ontwerper Hugo Boss voor. De Hugo Boss horloges zien er over het algemeen zakelijk uit. De horloges van Hugo Boss Orange passen juist weer perfect bij een sportieve en zelfverzekerde man. Bent u zo’n man? Lees dan zeker even verder!

Een Hugo Boss Orange horloge

Hugo Boss Orange is de meer casual horlogelijn van Hugo Boss. Boss Orange heren horloges zijn er voor de stoere en sportieve man. Een man die geniet van het goede van het stadsleven maar er ook van geniet om zomers een roadtrip te maken in een vintage auto of cabriolet. Kortom een echte levensgenieter. Naast de hippe en stijlvolle kleding vormen de horloges een vooruitgang op de huidige trends. De horloges zijn speels, kleurrijk en zeer goed te combineren met de casual kledinglijn van Hugo Boss. De horloges hebben allemaal een kast gemaakt van roestvrij staal en de banden zijn gemaakt van leer, rubber of stof. Uurwerken zijn er in verschillende uitvoeringen in de kleuren blauw, zwart, oranje, wit en grijs. Door het kleurgebruik en design sluiten de modellen perfect aan bij de actieve man met zeer diverse bezigheden. Een horloge voor u?

Boss Orange collectie op Wereldhorloges

Wereldhorloges verkoopt naast de voornamelijk zakelijke horloges van Hugo Boss, de Hugo Boss Orange collectie. De horloges zijn kwalitatief zeer goed en bezitten een roestvrijstalen kast. Wij nodigen u dus uit om deze opvallende lijn te bekijken. De Hugo Boss Orange collectie bestaat momenteel alleen uit herenhorloges. Voor welk Hugo Boss heren horloge gaat u?