Hugo Boss kent u natuurlijk van de stijlvolle pakken, de heerlijke parfums en de luxe kleding, maar wist u ook dat Hugo Boss schitterende horloges maakt? Bij Wereldhorloges.nl hebben we een ruime selectie horloges van Hugo Boss.

Het merk Hugo Boss is opgericht in Metzingen in Duitsland in 1923. Nadat de oprichter overlijdt gaat het bedrijf naar de beurs en wordt Hugo Boss pas echt bekend. Na een minder populaire periode wordt hoofdontwerper Werner Baldessarini in 1988 ook CEO van Hugo Boss. Hij besluit om Hugo Boss horloges te gaan maken, wat direct een groot succes is.

Horloges van Hugo Boss voor dames en heren

In de horlogecollectie van Hugo Boss vindt u zeer stijlvolle horloges voor zowel dames als heren. De horloges hebben een chique uitstraling. De Hugo Boss horloges passen daarom heel goed bij succesvolle zakenmannen en vrouwen.

De dameshorloges van Hugo Boss in onze collectie zijn verkrijgbaar met mooie lederen bandjes en een rechthoekig design. De elegante wijzerplaat bevat Romeinse cijfers. Voor heren hebben we een breder assortiment horloges van Hugo Boss. Zo vindt u in onze collectie horloges met een luxe horlogeband van leder, maar ook sportievere horloges met een band van rubber en stoere Hugo Boss mannenhorloges gemaakt van edelstaal.

Hugo Boss horloges online kopen

Uw favoriete horloge van Hugo Boss koopt u natuurlijk veilig en eenvoudig online bij Wereldhorloges.nl. Als u uw favoriete horloge online koopt op werkdagen voor 20:30 dan wordt hij nog dezelfde dag door ons verzonden.