Hugo Boss kent u natuurlijk van de kleding en parfum, maar de horloges van Hugo Boss zijn ook zeker de moeite waard om te bekijken. Op Wereldhorloges.nl vindt u een grote selectie Hugo Boss herenhorloges. Wereldhorloges.nl zette voor u op een rijtje welke verschillende stijlen Hugo Boss in zijn horloges hanteert.

Zakelijke herenhorloges van Hugo Boss

Waar Hugo Boss natuurlijk om bekend staat is zijn zakelijke en stijlvolle kleding en looks. Hier past een Hugo Boss horloge ook prima bij, omdat de meeste herenhorloges van Hugo Boss een klassieke uitstraling hebben. De Hugo Boss HB1513075 is een nieuw exemplaar op Wereldhorloges.nl en zal goed staan bij een pak. Het horloge heeft een rosé kleurige horlogekast voor een trendy touch. De horlogeband is van bruin leder met een krokoprint. De wijzerplaat is wit met rosé kleurige accenten.

Sportieve Hugo Boss horloges voor een casual look

Sinds een tijdje heeft Hugo Boss ook verschillende sportieve modellen in zijn collectie. Deze kunnen dus prima gedragen worden in uw vrije tijd, wanneer u uw kleding casual houdt. De nieuwe Hugo Boss HB1513082 is zo’n exemplaar. Deze valt goed op door de orange leren horlogeband. De horlogekast is zwart. Opvallend zijn de crèmekleurige details op de zwarte wijzerplaat, welke er echt uitspringen. Kijk trouwens ook eens bij de Hugo Boss Orange horloges voor meer sportieve exemplaren van Hugo Boss!

Een Hugo Boss horloge kopen op Wereldhorloges.nl

Heeft u een keuze gemaakt uit onze collectie Hugo Boss herenhorloges? Bestel het horloge dan op werkdagen voor 20:30 uur om het horloge de volgende dag al te ontvangen! Een leuke bijkomstigheid is dat u geen verzendkosten betaalt bij bestelling van €50,- of meer. En is het horloge een cadeau? Het enige wat u hoeft te doen is dit even aanvinken tijdens het bestelproces. Wereldhorloges.nl verpakt het horloge vervolgens feestelijk en geheel gratis!