En alweer heeft een nieuw, uniek merk zijn weg gevonden naar Wereldhorloges, namelijk de HOT&TOT horloges! Deze fraaie houten horloge collectie trok direct onze aandacht, en dan niet alleen vanwege de schoonheid van de horloges. Nee, ook het verhaal erachter is apart en uniek, en verdient wat ons betreft alle aandacht. Dus bent u op zoek naar een houten horloge, sla dan de HOT&TOT horloge collectie niet over!

Houten horloge van HOT&TOT

HOT&TOT is in 2014 gestart met het produceren van haar houten horloges. Inmiddels is er een fraaie collectie ontstaan, waarbij het totaalplaatje helemaal klopt. Want zoals eerder gezegd is niet alleen het horloge zelf uniek in zijn soort, maar ook bijvoorbeeld de verpakking waarin u het horloge ontvangt is erg leuk. Geheel passend bij het horloge van hout ontvangt u een kartonnen doosje waarin houtsnippers liggen. Als u het doosje opent dan ligt het horloge goed beschermd op u te wachten. U kunt kiezen voor een houten of lederen band, en er is eenvoudig van band te wisselen voor als u een keer iets anders wilt. Al met al een bijzonder en ecologisch verantwoord horlogemerk!

Houten horloges voor dames en heren

De houten horloges van dit merk vormen een combinatie van stijl, luxe en een verantwoordelijke en duurzame kijk op onze planeet. De horloges zijn ontworpen met oog voor detail en een duurzame gedachtegang. Er worden diverse soorten hout gebruikt en ieder soort heeft haar eigen karakteristieke uitstraling. Zo wordt er bijvoorbeeld esdoornhout en sandelhout gebruikt. Het zorgt er mede voor dat ieder horloge uniek is en ook nog eens past bij elke kledingstijl. Alle horloges zijn ontzettend licht en ademend, waardoor het draagcomfort erg groot is. Bij horloges waarvan de band ook van hout is, wordt een setje meegeleverd zodat de band zelf op maat gemaakt kan worden. Wij bieden zowel houten horloges dames aan, als houten horloges heren, en u zult zien dat de collectie prima als uniseks te dragen is.

Online houten horloge kopen van HOT&TOT

HOT&TOT horloges bestelt u eenvoudig online bij Wereldhorloges.nl zonder dat u verzendkosten hoeft te betalen. Wij verzenden uw bestelling namelijk helemaal gratis! De gratis verzending van een horloge geldt overigens wel uitsluitend voor bezorging in Nederland of België. U kunt snel van uw houten HOT&TOT horloge genieten als de bestelling op een werkdag voor 17:00 uur wordt gedaan. Wij dragen uw pakketje dezelfde dag nog over aan onze bezorgers. U kunt bij ons kiezen voor diverse betaalmethodes en gebruik maken van onze gratis inpakservice.