Uw winterdip verdwijnt als sneeuw voor de zon met de horloges van Wereldhorloges.nl! Wij hebben alle horloges voor een stralende en prachtige look. Van donker en mysterisch tot zacht en romantisch. Met meer dan 5000 horloges, waaronder Lorus en Seiko, is het vrijwel zeker dat u slaagt bij het uitzoeken van een horloge voor elk budget. Stijlvol voor de dag komen was nog nooit zo easy!

Shop een klassiek of stoer Lorus horloge

Droom weg op een roze wolk met een schitterend Lorus horloge. Of u nu kiest voor een klassieke of een urban look; elke outfit verdient iets extra’s. Dit kan zonder te diep in uw portemonnee te duiken! Lorus horloges hebben een kwaliteit waar menig horlogemerk jaloers op wordt. De collectie van Lorus is onderverdeeld in dames,- kinder- en herenmodellen.

Seiko Velatura voor watersporters

Built for the oceans, dat zijn de Seiko Velatura horloges. Deze schitterende en stijlvolle Seiko horloges zijn natuurlijk waterdicht. Ze moeten immers de meest bizarre weersomstandigheden kunnen weerstaan. Sporten en zwemmen, dat gebeurd in stijl! Ontdek de veelzijdige collectie in de webshop.

Stralende horloges, shop nu!

Nu het buiten koud en guur is, shopt u de mooiste horloges gewoon thuis vanaf de bank! Wij weten hoe vervelend het is als u in het koude weer op de fiets moet ;) Gaat u voor een klassiek of stoer model? Wereldhorloges.nl is officieel merkdealer. Wij leveren uw bestelling vanuit voorraad en dat is in de meeste gevallen: op werkdagen voor 20.30 uur besteld = diezelfde avond verzonden. Tot snel in onze webshop.