De nieuwe collectie Tommy Hilfiger horloges bewijst opnieuw dat de juiste details vorm geven aan een horloge. Wanneer u de collectie bekijkt, zal u vast opvallen dat een Tommy Hilfiger horloge een soort spel is van prachtige lijnen, kleuren en prints. Daarbij doet het kwalitatieve materiaal ook mee in de look en feel. Zowel voor dames als heren kunt u een nieuw Tommy Hilfiger horloge shoppen, want aan beiden is gedacht in de nieuwe collectie. Lees verder voor alle details of ontdek de nieuwe Tommy Hilfiger horloges direct!

Tommy Hilfiger horloge: perfect voor Moederdag 2016!

Bij de nieuwe Tommy Hilfiger dameshorloges zal u direct opvallen dat het Tommy Hilfiger horloges zijn. Het bekende logo met blauw, wit en rood, het gebruik van een of meerdere kleuren edelstaal en de sportieve look refereren aan de Tommy Hilfiger horloges uit eerdere collecties. Maar wat echter nieuw is zijn bijvoorbeeld een donkere wijzerplaat bij goudkleurig edelstaal en het royale gebruik van zirkonia steentjes. Een Tommy Hilfiger dameshorloge is vrouwelijk en sportief tegelijk en daarom perfect voor Moederdag 2016!

Gedurfde combinaties in een Tommy Hilfiger horloge

Ook in elk Tommy Hilfiger heren horloge is gespeeld met kleur en materiaal. Denk hierbij aan gouden details in combinatie met een geheel zwart Tommy Hilfiger horloge. Daarbij zijn veel wijzerplaten voorzien van een structuurtje en hebben een aantal exemplaren een sportieve look door hun rubberen horlogeband.

Tommy Hilfiger horloge online kopen

Bestelt u een Tommy Hilfiger horloge voor Moederdag 2016? Geef dit even aan tijdens het bestellen, zodat wij er een feestelijk pakje van maken waarmee u uw moeder verrast!