De zoektocht naar de juiste tijd is voorbij. Een Seiko Astron horloge heeft een micro GPS-ontvanger die het wereldwijde GPS-netwerk kan ontvangen. Uw Seiko Astron horloge springt dus moeiteloos over naar de juiste tijd wanneer u zich regelmatig in een andere tijdzone bevindt. Maar naast deze functionaliteit zijn de looks van een Seiko Astron horloge ook de moeite waard om te belichten. Kijkt u mee?

Uiterlijk van een Seiko Astron horloge

Een Seiko Astron horloge is kort gezegd indrukwekkend te noemen. Wanneer u een Seiko Astron horloge draagt, heeft u namelijk écht een pronkstukje om uw pols. De gemiddelde diameter van een horloge Seiko Astron is 45 mm waarbij een opvallende bezel het geheel afmaakt. Kenmerkend voor elk Seiko Astron horloge zijn de chronografen en de opvallende cijferaanduiding, waar eigenlijk geen cijfer aan te pas komt.

Hoe werkt een Seiko Astron horloge precies?

De kracht van het licht is zeer belangrijk om een horloge Seiko Astron te laten werken. Een Seiko Astron horloge bevat namelijk een zonnecel waar het horloge op werkt. Met één druk op de knop kunt u vervolgens vaststellen wat de juiste tijd is. De Dual-Time-functie zorgt ervoor dat u twee verschillende tijden kunt laten weergeven. Al deze functies zorgen ervoor dat u een stukje innovatie om uw pols draagt waar we u tegen kunnen zeggen.

Koop een Seiko Astron horloge met korting!

Wist u dat u korting krijgt op uw volgende aankoop wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief? U ontvangt dan namelijk direct een kortingscode voor 5% korting in uw inbox. Happy shopping!