Wij van Wereldhorloges zijn zeer trots op onze collectie Pulsar horloges. En met recht, want ons assortiment telt ruim 175 schitterende Pulsar horloges. Door dit aantal is er zeer veel variatie in vorm, kleur en functie. Er is een bijna evenredig aantal dames- en herenhorloges van Pulsar, zodat er altijd wel een passend horloge Pulsar voor hem of haar bij zit. Lees snel verder voor meer details.

Pulsar dameshorloges voor jong en oud

De collectie Pulsar dameshorloges bevat klokjes voor jong en oud. Er zijn namelijk Pulsar dameshorloges in zeer veel verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan weinig of veel details, het gebruik van verschillende kleuren en de gebruikte vormen in een horloge Pulsar. Pulsar dameshorloges zijn er bijvoorbeeld met een parelmoerkleurige wijzerplaat of een iets minder opvallende zilverkleurige wijzerplaat. Daarbij kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld een ovalen, vierkante of ronde horlogekast. Naar welk horloge Pulsar gaat uw voorkeur uit?

Pulsar heren horloge in verschillende stijlen

Ook Pulsar herenhorloges zijn verkrijgbaar in diverse vormen, kleuren en stijlen. Wat dacht u van een robuust horloge Pulsar met opvallende kronen en in een donkere kleur? Ook kunt u kiezen voor een stijlvol horloge Pulsar met een lederen horlogeband en een neutrale kleur, welke perfect is bij een kostuum!

Horloge Pulsar online kopen

Bestelt u een horloge Pulsar online bij Wereldhorloges? Dan profiteert u van korting wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief. U ontvangt na aanmelding direct een kortingscode voor 5% korting in uw inbox, waarna u het horloge Pulsar kunt bestellen.