Als er één merk is met stijl en klasse, dan is het Maurice Lacroix. Horloges Maurice Lacroix kunnen dan ook wel bestempeld worden als elegant met een touch of functionality. Sommige horloges kunnen tot wel 20 ATM onder water en tevens bevat bijna elk horloge Maurice Lacroix een of meerdere functies als een stopwatch of datumaanwijzer. Lees verder voor alle ins en outs.

Maurice Lacroix Eliros horloges met moonphase functie

Wereldhorloges heeft onder andere heel veel nieuwe Maurice Lacroix horloges van de Eliros collectie! Verschillende van deze horloges Maurice Lacroix hebben een moonphase functie, wat de horloges tot een echte gadget maken. Met de moonphase functie op een horloge Maurice Lacroix kunt u precies de stand van de maand bijhouden tussen twee nieuwe manen. Dit wordt ook wel de synodische maand genoemd. Fascinerend, toch?!

Maurice Lacroix horloge: quartz of automatisch uurwerk

Het merk Maurice Lacroix heeft al diverse horloges ontwikkeld met verschillende uurwerken. Een horloge Maurice Lacroix uit de Aikon collectie bij Wereldhorloges heeft bijvoorbeeld altijd een quartz uurwerk. De Pontos horloges hebben daarentegen een automatisch uurwerk. Dit betekent dat het horloge Maurice Lacroix windt zichzelf op middels een lichaamsgewicht gestuurd gewicht. Naar welk uurwerk gaat uw voorkeur uit?

Maurice Lacroix online kopen bij Wereldhorloges

Koopt u een horloge Maurice Lacroix online in onze webshop? Meldt u zich dan eerst aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 5% korting op een horloge Maurice Lacroix. Tevens maken we er gratis een feestelijk pakje van wanneer u het weggeeft. Bent u of de ontvanger onverhoopt toch niet helemaal tevreden? Ruilen of retourneren mag gerust binnen 30 dagen. Zorg er wel voor dat het horloge Maurice Lacroix niet gedragen is en onbeschadigd is.