Een merk dat er wat ons betreft uitspringt is Jacob Jensen. In Jacob Jensen horloges zit alles als het gaat om Scandinavisch design. Het Deense merk is ontwikkeld door een industrieel ontwerper, die naast horloges ook wekkers, waterkokers en zelfs rookmelders ontwierp! De Jacob Jensen horloges zijn anders dan andere horlogemerken en dat is precies wat u zal opvallen als u de horloges bekijkt. Lees meer voor alle info!

Strakke lijnen en weinig details in Jacob Jensen herenhorloges

Functionaliteit staat hoog in het vaandel bij Jacob Jensen. U vindt dan ook weinig poespas en details in de horloges. Dit minimalisme uit zich in subtiele cijferaanduiding en het gebruik van maximaal twee kleuren in een Jacob Jensen herenhorloge. Het merk voegde daarbij in verschillende horloges strakke lijnen toe aan bijvoorbeeld de horlogeband en wijzerplaat. Op deze manier komt de ronde vorm van de horlogekast nog beter tot zijn recht!

Een Jacob Jensen dameshorloge combineren met sieraden

Wij begrijpen dat het best lastig is om bij uw Jacob Jensen dameshorloge passende sieraden te vinden. De meeste sieraden zijn echte eyecatcher, maar in dit geval moet het sieraad een Jacob Jensen horloge voornamelijk versterken qua vorm en kleuren. Dames kunnen het horloge dan ook het beste combineren met een subtiele Boccia armband of ring. Ga voor een Boccia armband in één kleur of met meerdere kleuren.

Jacob Jensen horloges kopen bij Wereldhorloges

Heeft u uw favoriete Jacob Jensen horloge gekozen? Voeg deze eenvoudig toe aan uw winkelmandje en bestel. Wanneer u gek op korting bent, raden we het u graag aan om u aan te melden voor de nieuwsbrief. U krijgt dan namelijk 5% korting op uw volgende aankoop! De kortingscode ontvangt u in uw inbox en kunt u invullen tijdens het bestellen. Happy shopping!